Microsoft: overname Yahoo! snel of niet

Geschatte leestijd: 1 minuten

Microsoft wil de overname van Yahoo! voor het eind van dit jaar geregeld hebben. De overname houdt Microsoft, Yahoo! en iedereen uit de zoekmachinebranche al bezig sinds 1 februari van dit jaar. Volgens Steve Ballmer van Microsoft zijn beide partijen gebaat bij een spoedige overname.

Yahoo! heeft veel problemen gehad sinds de eerste gesprekken met Microsoft over de overname. Zo daalden de aandelen van Yahoo! behoorlijk en vielen er massaontslagen bij het zoekmachinebedrijf. Hoewel eerder bekend werd dat Microsoft niet meer geïnteresseerd was in Yahoo!, lijkt er nu toch weer hoop te zijn voor een voorspoedige search-deal. Vorige week ontstond het gerucht dat Microsoft en Yahoo! weer over een overname in gesprek waren.

Microsoft is geen sterke speler in de markt van zoekmachines, maar hoopt dit door de overname van Yahoo! te worden. Ballmer heeft echter aangegeven dat ze dit, mochten de gesprekken over de overname van Yahoo! weer mislukken, desnoods zonder Yahoo! zullen realiseren. Voorlopig zijn we dus nog even niet af van de overnamesoap tussen Yahoo! en Microsoft


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.