Marek 24 september 2009 / Social Media Marketing
Leestijd: < 1 minuten

Microsofts Social Marketing Campaign Pack wordt vandaag en morgen tijdens PicNic geïntroduceerd. Microsoft Advertising heeft met Social Marketing Campaign Pack een advertentieplatform ontwikkeld voor social advertising.


Social Marketing Campaign Pack is een social advertising platform. Nu is het niet zo dat met dit platform social advertising op Facebook of Hyves kan worden toegepast, maar op de eigen social media van Microsoft, het Windows Live netwerk. Dat klinkt minder interessant dan adverteren op Hyves, Facebook, Twitter en alle andere sociale netwerken die veel in het nieuws zijn, maar het Windows Live netwerk telt 8 miljoen actieve Nederlandse accounts met ieder gemiddeld meer dan 100 vrienden. Dat is nog eens bereik voor je social advertising.

Om het Social Marketing Campaign Pack, net als Bing bijna 4 maanden geleden, direct goed in de markt te zetten, geeft Microsoft een prijs weg met een bruto mediawaarde van 25.000 euro. De opdracht: schat het aantal actieve gebruikers met een Windows Live ID. Meedoen aan de prijsvraag kan op PicNic in het Microsoft Creative Park of via de Microsoft Advertising website.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Microsoft Social Marketing Campaign Pack: het nieuwe social advertising platform

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.