Marek 02 juni 2009 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Microsoft’s nieuwe zoekmachine is gisteren onder de naam Bing live gegaan. Hiermee heeft Microsoft Bing een dag eerder gelanceerd dan gepland.


Microsoft heeft toch voor Bing gekozen
Microsoft heeft toch Bing boven Kumo, Sift en Hook verkozen als naam voor de nieuwe zoekmachine. Lange tijd werd nog onder de projectnaam Kumo aan de zoekmachine gewerkt, maar deze naam volstond dus blijkbaar niet. Hoewel zeker de namen Kumo en Sift nog een duidelijke betekenis hadden, zal het publiek dus nu aan de ogenschijnlijk betekenisloze naam Bing moeten wennen.

Voordelen van zoekmachine Bing
Microsoft stelt dat Bing enkele grote voordelen heeft. In een officieel persbericht zegt Microsoft dat “Bing, a new Decision Engine and consumer brand” gebruikers de eerste stap verschaft in verbetering van search om snellere en beter geïnformeerde keuzes te maken. Hiervoor gebruikt de zoekmachine een nieuwe aanpak voor search en enkele “intuïtieve tools”. Bovendien zou Bing gebruikers meer inzicht en kennis van het web verschaffen. Hoewel Bing.com en Bing.nl al live zijn, wordt de zoekmachine op 3 juni volledig uitgerold. Tegen die tijd zal op Traffic Builders’ Zoekmachinemarketing TBlog een vergelijkende test met de nieuwe zoekmachine te lezen zijn, zoals die al eerder plaatsvond tussen Cuil, Yahoo! en Google.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Microsoft’s zoekmachine Bing is live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/