Wolter Tjeenk Willink 09 maart 2011 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Google Instant Preview voor mobieltjes is gelanceerd. Websites op je mobiele telefoon scannen en beoordelen kan daardoor weer wat makkelijker. Hoe het werkt? Google heeft zijn zoekmachine voor Android en Apple’s IOS uitgebreid met previews van websites die in de zoekresultaten worden getoond. Je kunt dan dus een website bekijken zonder dat deze eerst volledig moet worden geladen.

Snapshots naast zoekresultaten

De previewfunctie is eenvoudig te gebruiken. Je klikt op een vergrootglas dat naast de zoekresultaten verschijnt. vervolgens krijg je snapshots van de gevonden websites te zien. Het is ook mogelijk om door de afbeeldingen te bladeren, om zo de zoekresultaten te vergelijken. Onder aan het scherm staat een korte beschrijving van de betreffende website.

mobile - google instant preview - android - apple.jpg

Google Instant Preview: wie kan het gebruiken?

Google Instant Preview is beschikbaar voor Android-toestellen die beschikken over versie 2.2 of hoger van het mobiele besturingssysteem. De feature werkt ook op apparaten die op IOS 4.0 of hoger draaien.

De Instant Preview-functie voor desktopversie van Googles zoekmachine was overigens al sinds november 2010 in Nederland beschikbaar.

Bron: tweakers.net

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Mobiele zoekresultaten: Google voegt visuele previews toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/