MSN Keywords in oktober getest

Geschatte leestijd: < 1 minuten
Vanaf oktober zal MSN Keywords, ook bekend als MSN AdCenter, van start gaan op de Amerikaanse markt. Hiermee zal de lancering van de nieuwe tegenhanger van Google Adwords en Yahoo Search Marketing. Ruim 500 premium adverteerders en een aantal kleinere adverteerders zijn reeds geselecteerd om mee te doen aan een selectieve test.

Evenals bij Google Adwords en Yahoo Search Marketing is MSN Keywords een programma waarmee online adverteerders in staat worden gesteld een bod uit te brengen op een bepaald keyword. David Jakubowski van MSN meldt dat MSN Keywords op cruciale punten beter zal zijn. Zo is de verslaglegging naar adverteerders beter dan dat van Google of Yahoo, aldus MSN! Zo zullen de statistische gegevens inzicht geven over de samenstelling van de bezoekersgroep naar geslacht, geografie, leeftijdscategorie enzovoort. Met name deze segmentatietools worden nu al geroemd. Echter, de overname van Urchin door Google eerder dit jaar geeft aan dat ook Google niet stil zit op het vlak van het verbeteren van o.a. rapportage.

Het is afwachten tot de lancering van MSN Keywords in Nederland. Bronnen melden dat dit ergens in de eerste helft van 2006 al het geval zou kunnen zijn.

Bron: Marketingfacts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.