Wolter Tjeenk Willink 10 augustus 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Vanaf oktober zal MSN Keywords, ook bekend als MSN AdCenter, van start gaan op de Amerikaanse markt. Hiermee zal de lancering van de nieuwe tegenhanger van Google Adwords en Yahoo Search Marketing. Ruim 500 premium adverteerders en een aantal kleinere adverteerders zijn reeds geselecteerd om mee te doen aan een selectieve test.

Evenals bij Google Adwords en Yahoo Search Marketing is MSN Keywords een programma waarmee online adverteerders in staat worden gesteld een bod uit te brengen op een bepaald keyword. David Jakubowski van MSN meldt dat MSN Keywords op cruciale punten beter zal zijn. Zo is de verslaglegging naar adverteerders beter dan dat van Google of Yahoo, aldus MSN! Zo zullen de statistische gegevens inzicht geven over de samenstelling van de bezoekersgroep naar geslacht, geografie, leeftijdscategorie enzovoort. Met name deze segmentatietools worden nu al geroemd. Echter, de overname van Urchin door Google eerder dit jaar geeft aan dat ook Google niet stil zit op het vlak van het verbeteren van o.a. rapportage.

Het is afwachten tot de lancering van MSN Keywords in Nederland. Bronnen melden dat dit ergens in de eerste helft van 2006 al het geval zou kunnen zijn.

Bron: Marketingfacts

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on MSN Keywords in oktober getest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/