Multichannel Conference 2015: conversie-optimalisatie in de praktijk!

Hoe zorg je voor de juiste balans tussen de fysieke winkel, webshop en mobiel? En belangrijker nog: hoe zorg je dat deze verschillende kanalen elkaar versterken? Op woensdag 22 en donderdag 23 april zal het jaarlijkse event Multichannel Conference 2015 weer plaatsvinden. Tijdens dit gratis event worden twee dagen lang diverse workshops en lezingen gegeven over onder meer Marketing Intelligence, Customer Journey, E-commerce en last but not least conversie-optimalisatie. En jij kunt erbij zijn!

“Van onderbuik- naar onderbouwd gevoel”

Waar je vroeger alleen af en toe wel eens wat hoorde over A/B-testen, is conversie-optimalisatie tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online marketingstrategie. Op donderdag 23 april spreekt conversie-optimalisatieconsultant Philine van den Bos hierover in de presentatie “Van onderbuik- naar onderbouwd gevoel”. Tijdens de sessie geeft Philine niet alleen een kijkje in de keuken bij Traffic Builders, maar krijg je direct praktische tips en voorbeelden mee om zelf aan de slag te gaan met A/B-testen op jouw website. En niet onbelangrijk: tijdens de sessie maak je ook nog eens kans op een gratis conversie-optimalisatiereview van jouw website! Meer over de inhoud van de sessie kun je lezen in dit artikel op Twinkle Magazine.

Bereken je resultaat vooraf

“Marketing is accountability” wordt weleens gezegd en conversie-optimalisatie speelt hier perfect op in. Elke euro die geïnvesteerd wordt in een conversie-optimalisatietraject kan bewezen worden terugverdiend. Dankzij de nauwkeurige en inzichtelijke werkwijze van Traffic Builders is het niet langer de vraag of de verandering op je site je iets gaat opleveren, maar wát de verandering je precies gaat opleveren. Met behulp van een speciaal ontwikkelde rekentool kunnen wij op voorhand voorspellen wat het de beoogde stijging in conversiepercentage zal gaan zijn. Op 23 april hoor je hier alles over!

Inschrijven

MultiChannel

Datum : Donderdag 23 april
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Theater 7
Tijd presentatie: 09:30-10:15
Tijd break-out sessies: 10:15-11:00
Spreker: Philine van den Bos

Wil jij er ook bij zijn op 22 en vooral ook op 23 april? Schrijf je snel in voor de Multichannel Conference 2015 en reserveer je plek.