Multichannel Conference 2017: waar ligt jouw interesse?

Het is alweer bijna zover: Multichannel Conference 2017. Op 19 en 20 april staat De Fabrique in Utrecht in het teken van een volledig gepersonaliseerde, consistente customer journey over alle kanalen. Daar worden wij nogal warm van en daarom verzorgen wij op donderdag 20 april maar liefst drie leerzame en waardevolle sessies.

MAXIMAAL RESULTAAT EN SYNERGIE IN DISPLAY CAMPAGNES

Wat doe je als adverteerder als je verder wilt groeien? De search campagnes lopen al goed, maar je bent op zoek naar verdere uitbreiding zonder dat je mega budgetten te besteden hebt. Hoe ga je dan die nieuwe klanten wakker schudden? Heb je al eens gedacht aan display advertising? Dit is een prima manier om jouw klantenbase te vergroten en om klanten te activeren. Display combineert de voordelen van online met het gewin van vlot een groot bereik opbouwen. Je kunt snel schakelen, hebt goed grip op de campagne, je kunt een grote groep bereiken binnen een specifieke doelgroep en er zijn veel verschillende mogelijkheden.

Display advertising is de next step voor branding en brand activatie campagnes. Toch wil je zeker zijn dat display advertising past binnen jouw totale marketingmix, dat je de synergie volledig benut. En natuurlijk wil je maximaal resultaat! Kom tijdens de Multichannel Conference naar de sessie van Thomas om 10:45 uur. Hij laat je zien hoe je maximale synergie uit display campagnes kunt halen binnen de totale marketingmix en welke display strategieën daar het beste bijpassen om maximaal rendement te realiseren.

Als productmanager Display Advertising is Thomas van Bloppoel verantwoordelijk voor het kennisniveau van het display team. Met een achtergrond in search én social weet hij als geen ander hoe je het resultaat kunt maximaliseren, zeker bij multi-channel organisaties. Hij schrijft en spreekt vaak over zijn vakgebied en maakt hierbij gebruik van herkenbare en heldere cases.

Ligt jouw hart bij display advertising, maar vraag je je af hoe je hier het meeste resultaat mee boekt? Of ben je benieuwd welke strategie het beste bij jouw doelstelling past? Ga dan naar de sessie van Thomas om 10:45 uur in de Postkamer.

Reserveer een plaats voor deze sessie. Multichannel 2017

 

EERLIJKE CONVERSIE-ATTRIBUTIE?

Loop jij eerder warm voor conversie-attributie? Om 09:45 vertelt Tije over de valkuilen waar we allemaal in trappen en helpt je graag weer op weg. Tije Vlam is Consultant Web Analytics & Marketing Intelligence bij Traffic Builders, ook wel bekend van de populaire UTM-serie. Hij maakt zich sterk voor de kwaliteit van data en geeft je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Meten is tenslotte alleen écht weten, als je weet wat je meet en waarom.

Conversie-attributie is een hot topic in online marketingland en onmisbaar in de multichannel marketingmix. Maar hoe kunnen we nu eerlijke conclusies trekken over de bijdrage van alle kanalen als niet eens bekend is welk kanaal waar voor verantwoordelijk is? Zelfs bij online kanalen, waar toeschrijving in theorie heel makkelijk is, gaat dit nog te vaak fout. In deze sessie laat Tije je zien hoe je met de juiste kennis, inzet, discipline én tools veel gemaakte fouten gemakkelijk kan tackelen. En als bonus: Met creatieve oplossingen is ook de invloed van jouw offline marketing inspanningen (deels) inzichtelijk te maken.

Reserveer snel een plaats voor deze sessie.

DIGITAL MARKETING STRATEGIE IN EEN OMNI-CHANNEL WERELD

Wil je weten hoe je verantwoord kunt investeren in radio, TV of display? Om 12:00 uur vertelt oprichter en directeur Wolter Tjeenk Willink hoe je maximale synergie haalt uit de verschillende kanalen binnen de marketing mix. Deze sessie geeft je handvatten om de marketing en salesactiviteiten maximaal effectief te laten zijn. Leer alles over het gebruik van het REAN-framework zodat je de marketing mix optimaal kunt laten aansluiten op de customer journey en je een duidelijke planning en aansturing van de marketingkanalen krijgt. Doorbreek de silo’s binnen jouw eigen organisatie en reserveer een plaats voor deze sessie. (let op: vol=vol!)

TICKETS EN MEER INFO

Multichannel Conference 2017