Nederlandse SEO Chicks: kom tevoorschijn!

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Sinds een paar maanden zijn we gestart met het TBlog. Ook ik probeer regelmatig een bijdrage te leveren. Daarbij valt me op dat vrouwelijke SEO/SEM consultants niet of nauwelijks vertegenwoordigd zijn in de Nederlandse blogosphere. Jammer! Dat dat ook anders kan, bewijzen de SEO Chicks van het Engelse seo blog Seo-chicks.com. Een ontzettend leuk initiatief! Ik wil daarom graag bij deze iedere vrouwelijke SEO/SEM consultant die in Nederland of Belgie werkzaam is, oproepen om zichzelf wat prominenter te profileren. Start nu met bloggen (of met reageren op deze post…)!

SEO Chicks
Een collega attendeerde mij ondanks op een nieuw internationaal SEO blog: SEO-Chicks.com. SEO-chicks.com is een ludiek initiatief van Lisa Ditlefsen en Anita Chaperon. Op een koude avond in een kroeg in Londen bedachten zij dit blog om naar eigen zeggen: “some female attitude into the SEO & SEM blogosphere” te brengen. Helemaal te gek wat mij betreft.

Onderwerpen die al door de SEO Chicks zijn behandeld zijn onder andere Keyword Research, Social Media Optimization en de Long Tail. Sinds kort is ook Rebecca Kelley van het welbekende SEOmoz aan het team van bloggers toegevoegd. Ik heb me voorgenomen om een SEO Chick t-shirt te  bestellen.   Helaas  momenteel alleen te verkrijgen in groen. (ik prefereer blauw of roze) 😉


Oproep aan de Nederlandse SEO chicks
In de Nederlandse zoekmachinemarketing business zijn inmiddels honderden mensen werkzaam. Het lijkt me een goed idee om duidelijk te maken dat het niet alleen een ‘men’s world’ is. Bij deze dus de oproep aan alle Nederlandse SEO Chicks om wat meer van zich te laten horen. Show yourself!
Als alle mannelijke collega’s zo vriendelijk willen zijn hun vrouwelijke collega’s op deze post te attenderen, heel graag! 🙂


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.