Marek 02 november 2009 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Google test AdWords Comparison Ads, zo meldt Google’s officiële Inside AdWords blog. De gebruiker kan met deze Google AdWords Comparison Ads verschillende producten en diensten vergelijken.

Google AdWords Comparison Ads moeten voor zowel gebruiker als adverteerder een nieuwe toegevoegde waarde bieden. De gebruiker kan namelijk transparanter vergelijken, terwijl de adverteerder kwalitatief veel betere leads binnenkrijgt. Onderstaand screenshot is een voorbeeld van een Amerikaanse Google AdWords Comparison Ad (klik op de afbeelding voor een vergroting).

google_adwords_comparison_ads_1.png

Na het doorklikken op de Google AdWords Comparison Ad komt de gebruiker op een pagina met meer gedetailleerde gesponsorde koppelingen. Door meer informatie in te vullen, kan nog specifieker gezocht worden naar het juiste aanbod (zie onderstaand screenshot, klik voor vergroting).

google_adwords_comparison_ads_2.png

Google AdWords Comparison Ads bieden volgens hun maker vele voordelen. Zo is het juiste aanbod sneller gevonden, wordt het aanbod transparanter en blijft privacy nog beter gegarandeerd. Op dit moment verkeert de nieuwe dienst van de populaire zoekmachine in een testfase in Amerika. Het zal dus nog enige tijd duren voor de Nederlandse surfer gebruik mag maken van Google AdWords Comparison Ads.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Nieuw: Google AdWords Comparison Ads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/