Nieuwe voorzitter IAB Taskforce Search

Geschatte leestijd: < 1 minuten

De Taskforce Search van brancheorganisatie IAB verwelkomt Joris Toonders als nieuwe voorzitter. Toonders, oprichter van het internetmarketingbureau Yonego, vervangt Wolter Tjeenk Willink, die drie jaar aan het hoofd van de Taskforce stond.


‘De afgelopen 3 jaar hebben we als Taskforce Search binnen het IAB enorm veel bereikt. Ik kan terugkijken op een leuke periode waarin ik het genoegen heb gehad samen te mogen werken met een aantal andere inspirerende en gedreven bekenden uit de branche binnen het bestuur. Het is goed om na verloop van tijd het initiatief over te dragen aan een nieuw bestuur, met nieuwe ideeën om de markt verder te professionaliseren’, aldus aftredend voorzitter Tjeenk Willink. In de drie jaar waarin Tjeenk Willink aan het hoofd stond van de Taskforce Search is veel goed werk verzet. Zo zijn onder andere de Gedragscode Zoekmachinemarketing, de populaire Search Marketing Thursdays en het IAB Zoekmachinemarketing Dossier tot stand gekomen.

‘De afgelopen jaren zijn er flinke stappen gemaakt binnen de IAB Taskforce Search’, zegt Toonders in een reactie op zijn voorzitterschap. ‘Ik zie het als mijn rol om samen met bestuursleden Mieke Pelt en Lennert de Rijk de komende jaren vanuit de IAB Taskforce Search een bijdrage te leveren aan de professionalisering van Search in het algemeen. Het proactief delen van kennis in de breedte van de markt (adverteerders, bureaus, exploitanten, hogescholen/universiteiten e.d.) vormt daarbinnen een belangrijk onderdeel. De IAB Taskforce Search zal vanuit haar rol de focus leggen op leren én inspireren op het gebied van Search’.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.