Online adverteren nu toegankelijker voor het MKB

Google maakt het online adverteren voor het Middel en Klein Bedrijf (MKB) nu stukken toegankelijker. Google heeft onlangs de AdWords Bedrijfspagina’s applicatie gelanceerd. Deze applicatie is speciaal voor de bedrijven die geen eigen website hebben.

AdWords Starters Pages
De AdWords Starters Pages zijn webpagina’s die worden gehost door Google zelf. De zogeheten AdWords Starters Pages kunnen door de adverteerders zelf worden ingericht. De adverteerders moeten dan wel gebruik maken van de AdWords Startersversie. De webpagina’s zijn voor de bedrijven ideaal om informatie aan de gebruiker te geven over de door hun aan te bieden producten en diensten. Zodra men op de online advertentie klikt kan men deze informatie zien.

AdWords Bedrijfspagina’s
De AdWords Bedrijfspagina’s is een onderdeel van AdWords. De AdWords Bedrijfspagina is helemaal gericht op de kleine en middelgrote bedijven. Zo kunnen de adverteerders een beschrijving van hun bedrijf, contactgegevens, openingstijden etc. op de pagina laten zien. Deze pagina’s kan men ook voorzien van het logo van het bedrijf.