Online adverteren nu toegankelijker voor het MKB

Geschatte leestijd: 1 minuten

Google maakt het online adverteren voor het Middel en Klein Bedrijf (MKB) nu stukken toegankelijker. Google heeft onlangs de AdWords Bedrijfspagina’s applicatie gelanceerd. Deze applicatie is speciaal voor de bedrijven die geen eigen website hebben.

AdWords Starters Pages
De AdWords Starters Pages zijn webpagina’s die worden gehost door Google zelf. De zogeheten AdWords Starters Pages kunnen door de adverteerders zelf worden ingericht. De adverteerders moeten dan wel gebruik maken van de AdWords Startersversie. De webpagina’s zijn voor de bedrijven ideaal om informatie aan de gebruiker te geven over de door hun aan te bieden producten en diensten. Zodra men op de online advertentie klikt kan men deze informatie zien.

AdWords Bedrijfspagina’s
De AdWords Bedrijfspagina’s is een onderdeel van AdWords. De AdWords Bedrijfspagina is helemaal gericht op de kleine en middelgrote bedijven. Zo kunnen de adverteerders een beschrijving van hun bedrijf, contactgegevens, openingstijden etc. op de pagina laten zien. Deze pagina’s kan men ook voorzien van het logo van het bedrijf.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.