Online adverteren nu toegankelijker voor het MKB

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google maakt het online adverteren voor het Middel en Klein Bedrijf (MKB) nu stukken toegankelijker. Google heeft onlangs de AdWords Bedrijfspagina’s applicatie gelanceerd. Deze applicatie is speciaal voor de bedrijven die geen eigen website hebben.

AdWords Starters Pages
De AdWords Starters Pages zijn webpagina’s die worden gehost door Google zelf. De zogeheten AdWords Starters Pages kunnen door de adverteerders zelf worden ingericht. De adverteerders moeten dan wel gebruik maken van de AdWords Startersversie. De webpagina’s zijn voor de bedrijven ideaal om informatie aan de gebruiker te geven over de door hun aan te bieden producten en diensten. Zodra men op de online advertentie klikt kan men deze informatie zien.

AdWords Bedrijfspagina’s
De AdWords Bedrijfspagina’s is een onderdeel van AdWords. De AdWords Bedrijfspagina is helemaal gericht op de kleine en middelgrote bedijven. Zo kunnen de adverteerders een beschrijving van hun bedrijf, contactgegevens, openingstijden etc. op de pagina laten zien. Deze pagina’s kan men ook voorzien van het logo van het bedrijf.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.