Online marketing kennis- en netwerkevent, 29 oktober 2013

Geschatte leestijd: 2 minuten

Toomler, AmsterdamTraffic Builders organiseert jaarlijks een kennis- & netwerkevent; een inspirerende middag met als dagvoorzitter Marc de Hond waarin uw online marketing uitdagingen centraal staan. Blijf op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen en leer van de beste experts van Google, andere adverteerders en natuurlijk Traffic Builders.

Dit alles in de gezellige, informele sfeer van komediecafé Toomler in Amsterdam, met voldoende gelegenheid om te netwerken en persoonlijk advies in te winnen. Ideaal om ideeën op te doen voor het nieuwe jaar!

Deelname aan het online marketing evenement is gratis.

Onder begeleiding van de dagvoorzitter Marc de Hond, TV-presentator, internetondernemer en schrijver, krijgt u inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van SEO, SEA en Display Advertising. Daarnaast delen we graag het laatste nieuws van de Google Analytics Partner Summit in Mountainview rondom webanalytics en in het bijzonder de nieuwe mogelijkheden van “universal analytics”.

Karin Duijm, Industry Manager bij Google, presenteert de eerste kennissessie en vertelt over Google’s visie op de ultieme versmelting van online en offline marketing in de multi-channel wereld van vandaag de dag.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

12.00 – 12.45u Inloop en lunchbuffet
12.45 – 13.00u Kick-off en introductie
Dagvoorzitter Marc de Hond & Wolter Tjeenk Willink
13.00 – 17.00u De shift van digital marketing naar marketing
Karin Duijm, Industry Manager Google Nederland, een toekomstvisie over de rol van digital, social en mobile marketing in de marketingmix
Universal Analytics: van webanalytics naar marketing intelligence
Felipe Wesbonk, Webanalist & Conversie-Optimalisatie Consultant, over de nieuwste mogelijkheden om nog mer inzicht te krijgen in de ROI van online marketingkanalen in een multi-channel omgeving
Campagne automatisering & feed-based advertising
Martijn Stoelhorst, Zoekmachinemarketing Consultant, over de nieuwe mogelijkheden van campagnemanagement, Google Shopping, Product Listing Ads en de integratie van Search en Display Advertising data
Authority building en het embedden van SEO in uw organisatie
Wolter Tjeenk Willink, oprichter Traffic Builders. Over het belang van linkbuilding voor SEO, succesvolle strategieën anno nu en het organiseren van “authority building” als proces in uw eigen omgeving.
Panelsessie “online marketing uitdagingen”
Een interactieve paneldicussie waarin 3 experts (Google, adverteerder/opdrachtgever, Traffic Builders) invulling geven aan actuele uitdagingen in uw dagelijkse (online) marketingpraktijk.
Rond 17.00u Cabarateske afsluiting
Door Marc de Hond, over omgaan met veranderingen
Rond 17.15u Borrel
Gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met collega ondernemers en (online) marketeers.

 

Kortom: géén commerciële presentaties, maar een vakinhoudelijk inspirerend programma waarin uw actuele uitdagingen op online marketing gebied centraal staan!

Voor wie?

Het belooft een interessante en leuke middag te worden voor iedereen die in de dagelijkse praktijk actief is met online marketing. Van online marketeer tot e-commercemanager en van vakspecialist tot marketing manager met online ambitie. Het evenement is niet uitsluitend toegankelijk voor bestaande relaties van Traffic Builders.

Datum & locatie

Het evenement vindt plaats op dinsdag 29 oktober in de middag. Als locatie is gekozen voor komediecafé Toomler in Amsterdam, gelegen naast het Hilton Hotel.

Adresgegevens & route:

Inschrijven

Deelname aan het online marketing evenement is gratis.

Nieuwsbrief - websitefooter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.