Een toekomstbestendige strategie is noodzakelijk

Jaap, Digital Strategy Consultant

Online marketing-strategie advies

Een online marketingstrategie is de basis van alle marketingactiviteiten. Wij zorgen voor de juiste verbinding tussen kanalen, budget en KPI's.

Anderen zoeken ook naar

Online marketingstrategie bepaalt de toekomst

SEO, SEA, display, e-mailmarketing, CRO, social media- en contentmarketing. Allemaal op zichzelf staande marketingdisciplines, maar o zo krachtig als je ze met elkaar verbindt. Met onze crossmediale marketingstrategie zorgen we ervoor dat we groeidoelstellingen halen, maar negen van de tien keer overtreffen.

Het REAN-model voor de juiste handvaten

Wanneer communiceer je welke boodschap? Hoe bepaal je wat werkt voor jouw doelgroep? Hoeveel budget zet je in? Om dit te bepalen, werken wij met het REAN-model. Dit marketingmodel geeft je goede handvaten om aan de slag te gaan. Zo focussen we ons op de juiste KPI’s en de verschillende fases van de klantreis. 

Analyseren van kansen

Of je nu meer conversies uit je website wil halen, meer verkeer wil trekken of naamsbekendheid wil genereren: wij analyseren de kansen van jouw organisatie. Deze kansen zetten we om naar daden en verwerken we in je online marketingstrategie. Zo vormen we een mooie basis naar online succes.  

Awardwinning marketingstrategieën

Dat wij ijzersterke marketingstrategieën maken dachten we al. Je staat immers achter je werk. Maar als winnaar van vijf Global Search Awards en een Dutch Search Award voor beste full funnel campagne weten we het zeker. Wij zijn goed in wat we doen. 

Strategiesessie: hét strategisch fundament

Een sterke strategie is essentieel voor de groei van je organisatie. Daarom starten we altijd met een strategiesessie: hét strategisch fundament. Terug naar de tekentafel, want wat zijn de doelstellingen van de organisatie? Wie zijn de concurrenten? Wat willen je klanten? Op al deze vragen krijgen we antwoord, zodat we bepalen waar de kansen liggen.  

Levi Morsy | Digital Consultant | Display

Levi heeft aan bak aan ervaring op het gebied van online marketing. Hij werkt mee aan diverse cases die op de shortlist staan voor meerdere marketingawards.
Awarded
Wereldhave Covid-19: lokale campagne zorgt voor +375% winkelbezoeken-image

Wereldhave Covid-19: lokale campagne zorgt voor +375% winkelbezoeken

Lees verder

Veelgestelde vragen

Waaraan voldoet een goede online marketingstrategie?

Online succes behaal je door een onderscheidende en ijzersterke online marketingstrategie op te tuigen. Een goede online marketingstrategie is gericht op het bereiken van de juiste doelgroep, waardoor de beste resultaten worden behaald. Met een duidelijke visie achter de strategie, zorgen we op basis van data en analyse voor effectieve marketingcampagnes.

Wat is het REAN-model?

Het REAN-model biedt een sterk kader voor een goede online marketingstrategie. Met het model zorgen we ervoor dat we en effectieve marketingstrategie ontwikkelen, uitvoeren en aansturen aan de hand van vier rollen: reach, engage, activate en nurture. Reach omvat het hebben van een helder beeld van jouw klant. Met engage zorgen we ervoor dat klanten worden geactiveerd en aangezet tot nadenken. Activate omvat het creëren van acties om klanten te converteren en nurture zorgt voor het onderhouden van lange termijn relaties.

Waar begin je met een online marketingstrategie?

Start met het bepalen van de doelstellingen van jouw organisatie: wat wil je bereiken met een online marketingstrategie? Hoe ga je deze doelstellingen realiseren en welke tools en technieken heb je hiervoor nodig? Uiteraard helpen wij daarbij. Een goed online verhaal valt of staat met de juiste strategie. Samen bepalen we ook het budget en laten we de strategie aansluiten op jouw merk of organisatie.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Kuyichi logo
Belden logo

Online marketingstrategen van Traffic builders

Het online landschap is continu in beweging. Je doelgroep zit ook nooit stil: wij houden alles in de gaten. Nieuwe tools, features en ontwikkelingen. We zijn continu scherp en bewegen mee met de ontwikkelingen. Uiteraard doen we dit niet alleen. We beslissen alles samen. Van budget tot KPI’s en de inzet van kanalen.

Optimaliseren, aanpassen en door

Een online marketingstrategie opstellen, is een houvast voor de lange termijn. Maar dat betekent niet dat deze in beton is gegoten. Ons team van online marketingstrategen houdt alle trends en veranderingen nauwlettend in de gaten. Verandert er iets? Dan sturen we bij, optimaliseren we en gaan we weer door.  

No-nonsense mentaliteit en proactief

Met duidelijke afspraken en een uitgewerkte strategie weet je altijd waar je aan toe bent. Wij werken met een no-nonsense mentaliteit en zijn proactief. We blijven onszelf uitdagen, maar ook jou als opdrachtgever. Zo zorgen we altijd voor de beste strategie die aansluit bij jouw wensen. Klaar om samen de mouwen op te stropen?   

Prijswinnende strategieën

Goede strategieën leveren goede resultaten op voor jouw organisatie. Dat is het doel. Maar, erkenning voor ons harde werk is altijd prettig.  Zo staan we al 15 jaar op rij in de Emerce 100 en waren we in 2022 het beste Digital Marketingbureau!

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden