Traffic Builders is hét digital marketingbureau dat gelooft in de kracht van datadriven marketing en merkcommunicatie. Combineer je die twee dingen, dan krijg je een digital marketing strategie waarbij je kanalen en het budget optimaal inzet en de juiste snaar raakt bij je doelgroep. Dus, lees snel verder over onze aanpak als digital agency voor marketing en media. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van je eerste kennismaking met Traffic Builders. Goed om te weten: we houden wel van een uitdaging!

 

Technologische innovatie, data & communicatie

Als digital agency zien we dat marketing steeds meer wordt gedreven door data. Tegelijkertijd wordt een boodschap waar de ontvanger écht op zit te wachten belangrijker. Wij geloven in een goede balans tussen innovatie, technologie, data en (merk)communicatie. Zodat de juiste mensen op de juiste momenten worden bereikt met een aansprekende boodschap. Daarbij werken we met het REAN®-model.

Digital Agency Traffic Builders zorgt voor:

  • Een datagedreven strategie
  • Inzicht in doelgroepen en actionable buyer persona’s
  • Synergie tussen marketingkanalen
  • Een overzichtelijk mediaplan
  • Monitoring en dashboarding van je KPI’s
  • Benodigde creatives van onze in-house creative developers

Pushing Marketing Boundaries als digital agency

We gaan voor de winst en zijn ambitieus. In 2021 zijn we:

Kennisdeling is belangrijk bij Traffic Builders. Dit doen we met:

Ons digital team

We zijn een team van ervaren analisten, strategen, marketeers, copywriters en digital persuasion specialisten. Via Traffic Builders People zijn detachering en interim marketingopdrachten mogelijk. Als digital agency willen we de grenzen van marketing opzoeken. Daarbij dagen we niet alleen onszelf maar ook onze opdrachtgevers uit.
Traffic Builders is sympathiek eigenwijs. Soms geven we je bijvoorbeeld een ongevraagd marketingadvies. Dan weet je dat alvast.

Samen met ons de grenzen opzoeken van digital marketing en media?
Neem contact op, vinden we leuk!

De basis van REAN®

REAN® is het marketingmodel van Traffic Builders dat helpt om de customer journey van de doelgroep te verbinden met gerichte marketingkanalen- en methoden. Het is de basis voor je digitale strategie.
REAN® is een marketingmodel dat het koopproces van de doelgroep in fasen verdeeld. De fasen dragen bij aan een overzichtelijke customer journey mét bijpassende doelen. Zo zorgt het REAN®-model voor een integrale marketingaanpak waarbij meerdere marketingkanalen- en methoden worden toegepast. De basis voor je digitale strategie.

Maak kennis met

Ons team

Meer vacatures bekijken?

Andere vacatures

Vacature Consultant | Digital Analytics

Bekijk deze vacature

Privé: Vacature Digital Advertising Consultant

0 to 1 year 1 to 2 years 2 to 5 years 5 to 10 years Digital marketing SEA Full time Part-time HBO WO
Bekijk deze vacature

Recruitment, interim en detachering

Traffic Builders people

Traffic Builders People verbindt digital professionals en helpt hen groeien. Wij zijn dé specialist in digital marketing recruitment, interim & detachering. Als familie van gerenommeerd digital marketing bureau Traffic Builders begrijpen wij de behoeften van opdrachtgevers en digital professionals als geen ander. Hierdoor bieden we altijd de beste match. Ontdek hoe wij onze ervaring en meesterschap inzetten voor jou als opdrachtgever of kandidaat.

WERVING & SELECTIE DIGITAL MARKETING
EXECUTIVE RECRUITMENT
EXECUTIVE SEARCH
INTERIM & DETACHERING
DIGITALE TRANSFORMATIE

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners