Ambassadeur worden?

Zie je weleens een leuke vacature op onze website waar je zelf niet voor in aanmerking komt? Of die voor jou op dat moment niet interessant is? Maar past deze vacature wel perfect bij iemand uit jouw netwerk? 

Traffic Builders is met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s en speciaal voor deze situatie heeft Traffic Builders het ambassadeurschap in het leven geroepen. Het vinden van talenten en super skilled professionals is niet gemakkelijk en zeker niet vanzelfsprekend. Jouw hulp kunnen we dus goed gebruiken. Om te tonen dat we jouw hulp ook enorm waarderen, hebben we een ambassadeursprogramma gemaakt om je te bedanken. Via dit programma kan je een aanbeveling doen waarbij jij een beloning ontvangt voor jouw hulp.

Als ambassadeur kan je kiezen uit de volgende beloningen:

 • Een online training/workshop van Traffic Builders (t.w.v. 1500 euro)
 • Een cadeaubon naar keuze (t.w.v. 250 euro)
 • Een reischeque te besteden bij Lavida Travel (t.w.v. 250 euro)

Iemand aandragen?

Stuur de gegevens van de persoon die je wilt aandragen naar ons via het aanmeldformulier bij een vacature. Geef door om welke vacature het gaat en vergeet daarbij niet het linkedinprofiel/contactgegevens van jouw talent te vermelden.

Voorwaarden

 1. Wanneer de persoon die jij hebt voorgesteld zijn/haar proeftijd met goed gevolg heeft doorlopen, kun je aanspraak maken op je beloning.
 2. Het kan voorkomen dat je iemand voorstelt en dat we op dat moment niets voor elkaar kunnen betekenen, omdat we ‘the one’ al gevonden hebben. Wanneer wij binnen 3 maanden alsnog een beroep doen op de door jou voorgedragen kandidaat, kom je alsnog in aanmerking voor een beloning, mits voldaan aan de voorwaarden zoals hiervoor beschreven. Na 3 maanden vervallen alle rechten op een beloning.
 3. De uitgekozen beloning moet binnen 9 maanden verzilverd of geboekt zijn. Daarna is het aanbod niet meer geldig.

Informeer mij over de mogelijkheden

Met welke digitale ambities kunnen wij jou helpen?

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

De basis van REAN®

REAN® is het marketingmodel van Traffic Builders dat helpt om de customer journey van de doelgroep te verbinden met gerichte marketingkanalen- en methoden. Het is de basis voor je digitale strategie.

REAN® is een marketingmodel dat het koopproces van de doelgroep in fasen verdeeld. De fasen dragen bij aan een overzichtelijke customer journey mét bijpassende doelen. Zo zorgt het REAN®-model voor een integrale marketingaanpak waarbij meerdere marketingkanalen- en methoden worden toegepast. De basis voor je digitale strategie.

Maak kennis met
Ons team
Meer vacatures bekijken?

Andere vacatures

Recruitment, iterim en detachering
Traffic Builders people

Traffic Builders People verbindt digital professionals en helpt hen groeien. Wij zijn dé specialist in digital marketing recruitment, interim & detachering. Als familie van gerenommeerd digital marketing bureau Traffic Builders begrijpen wij de behoeften van opdrachtgevers en digital professionals als geen ander. Hierdoor bieden we altijd de beste match. Ontdek hoe wij onze ervaring en meesterschap inzetten voor jou als opdrachtgever of kandidaat.

Ga naar de website
 • Werving & selectie digital marketing
 • Executive recruitment
 • Executive search
 • Interim & detachering
 • Digitale transformatie

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.