Ambassadeur worden?

Zie je weleens een leuke vacature op onze website waar je zelf niet voor in aanmerking komt? Of die voor jou op dat moment niet interessant is? Maar past deze vacature wel perfect bij iemand uit jouw netwerk? 

Traffic Builders is met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s en speciaal voor deze situatie heeft Traffic Builders het ambassadeurschap in het leven geroepen. Het vinden van talenten en super skilled professionals is niet gemakkelijk en zeker niet vanzelfsprekend. Jouw hulp kunnen we dus goed gebruiken. Om te tonen dat we jouw hulp ook enorm waarderen, hebben we een ambassadeursprogramma gemaakt om je te bedanken. Via dit programma kan je een aanbeveling doen waarbij jij een beloning ontvangt voor jouw hulp.

Als ambassadeur kan je kiezen uit de volgende beloningen:

 • Een online training/workshop van Traffic Builders (t.w.v. 1500 euro)
 • Een cadeaubon naar keuze (t.w.v. 250 euro)
 • Een reischeque te besteden bij Lavida Travel (t.w.v. 250 euro)

Iemand aandragen?

Stuur de gegevens van de persoon die je wilt aandragen naar ons via het aanmeldformulier bij een vacature. Geef door om welke vacature het gaat en vergeet daarbij niet het linkedinprofiel/contactgegevens van jouw talent te vermelden.

Voorwaarden

 1. Wanneer de persoon die jij hebt voorgesteld zijn/haar proeftijd met goed gevolg heeft doorlopen, kun je aanspraak maken op je beloning.
 2. Het kan voorkomen dat je iemand voorstelt en dat we op dat moment niets voor elkaar kunnen betekenen, omdat we ‘the one’ al gevonden hebben. Wanneer wij binnen 3 maanden alsnog een beroep doen op de door jou voorgedragen kandidaat, kom je alsnog in aanmerking voor een beloning, mits voldaan aan de voorwaarden zoals hiervoor beschreven. Na 3 maanden vervallen alle rechten op een beloning.
 3. De uitgekozen beloning moet binnen 9 maanden verzilverd of geboekt zijn. Daarna is het aanbod niet meer geldig.

Informeer mij over de mogelijkheden

Met welke digitale ambities kunnen wij jou helpen?

Ontdek het verschil

In de afgelopen 16 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met alle digitale kanalen, tools en technologieën. Hierdoor zijn er nagenoeg geen digitale geheimen meer voor ons.

Bewezen effectief

Door zoveel mogelijk vanuit een gezamenlijk belang te werken met volledige transparantie en meetbare resultaten creëren wij een win-win.

De basis van REAN

REAN is een marketingmodel dat de fasen van het koopproces van de doelgroep verbindt met de marketingkanalen en -methoden.

Wij geloven dat een goed geïnformeerde opdrachtgever betere beslissingen kan maken. Daarom werken wij met actieve kennisoverdracht naar onze opdrachtgevers.

Onze expertise zorgt voor meer grip en een hoger rendement op onze campagnes. Door te werken met het REAN® marketingmodel zorgen we voor synergie tussen de kanalen.

REAN® is een marketingmodel dat de fasen van het koopproces van de doelgroep verbindt met de marketingkanalen en -methoden. Het REAN-model wordt gebruikt voor een integrale marketingaanpak, waarin wordt gestreefd naar synergie tussen de verschillende marketingkanalen binnen de mix.

Maak kennis met
Onze mensen
Meer vacatures bekijken?

Andere vacatures

Recruitment, iterim en detachering
Traffic Builders people

Traffic Builders People verbindt digital professionals en helpt hen groeien. Wij zijn dé specialist in digital marketing recruitment, interim & detachering. Als familie van gerenommeerd digital marketing bureau Traffic Builders begrijpen wij de behoeften van opdrachtgevers en digital professionals als geen ander. Hierdoor bieden we altijd de beste match. Ontdek hoe wij onze ervaring en meesterschap inzetten voor jou als opdrachtgever of kandidaat.

Ga naar de website
 • Werving & selectie digital marketing
 • Executive recruitment
 • Executive search
 • Interim & detachering
 • Digitale transformatie

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail