Traffic Builders is met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s en speciaal voor deze situatie heeft Traffic Builders het ambassadeurschap in het leven geroepen. Het vinden van talenten en super skilled professionals is niet gemakkelijk en zeker niet vanzelfsprekend. Jouw hulp kunnen we dus goed gebruiken. Om te tonen dat we jouw hulp ook enorm waarderen, hebben we een ambassadeursprogramma gemaakt om je te bedanken. Via dit programma kan je een aanbeveling doen waarbij jij een beloning ontvangt voor jouw hulp.

Als ambassadeur kan je kiezen uit de volgende beloningen:

  • Een online training/workshop van Traffic Builders (t.w.v. 1500 euro)
  • Een cadeaubon naar keuze (t.w.v. 250 euro)
  • Een reischeque te besteden bij Lavida Travel (t.w.v. 250 euro)

Iemand aandragen?

Stuur de gegevens van de persoon die je wilt aandragen naar ons via het aanmeldformulier bij een vacature. Geef door om welke vacature het gaat en vergeet daarbij niet het linkedinprofiel/contactgegevens van jouw talent te vermelden.

Voorwaarden

  1. Wanneer de persoon die jij hebt voorgesteld zijn/haar proeftijd met goed gevolg heeft doorlopen, kun je aanspraak maken op je beloning.
  2. Het kan voorkomen dat je iemand voorstelt en dat we op dat moment niets voor elkaar kunnen betekenen, omdat we ‘the one’ al gevonden hebben. Wanneer wij binnen 3 maanden alsnog een beroep doen op de door jou voorgedragen kandidaat, kom je alsnog in aanmerking voor een beloning, mits voldaan aan de voorwaarden zoals hiervoor beschreven. Na 3 maanden vervallen alle rechten op een beloning.
  3. De uitgekozen beloning moet binnen 9 maanden verzilverd of geboekt zijn. Daarna is het aanbod niet meer geldig.

De basis van REAN®

REAN® is het marketingmodel van Traffic Builders dat helpt om de customer journey van de doelgroep te verbinden met gerichte marketingkanalen- en methoden. Het is de basis voor je digitale strategie.
REAN® is een marketingmodel dat het koopproces van de doelgroep in fasen verdeeld. De fasen dragen bij aan een overzichtelijke customer journey mét bijpassende doelen. Zo zorgt het REAN®-model voor een integrale marketingaanpak waarbij meerdere marketingkanalen- en methoden worden toegepast. De basis voor je digitale strategie.

Maak kennis met

Ons team

Meer vacatures bekijken?

Andere vacatures

Privé: Vacature Digital Advertising Consultant

0 to 1 year 1 to 2 years 2 to 5 years 5 to 10 years Digital marketing SEA Full time Part-time HBO WO
Bekijk deze vacature

Vacature Consultant | Digital Analytics

Bekijk deze vacature

Recruitment, iterim en detachering

Traffic Builders people

Traffic Builders People verbindt digital professionals en helpt hen groeien. Wij zijn dé specialist in digital marketing recruitment, interim & detachering. Als familie van gerenommeerd digital marketing bureau Traffic Builders begrijpen wij de behoeften van opdrachtgevers en digital professionals als geen ander. Hierdoor bieden we altijd de beste match. Ontdek hoe wij onze ervaring en meesterschap inzetten voor jou als opdrachtgever of kandidaat.

WERVING & SELECTIE DIGITAL MARKETING
EXECUTIVE RECRUITMENT
EXECUTIVE SEARCH
INTERIM & DETACHERING
DIGITALE TRANSFORMATIE

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.