Carrière mogelijkheden

Wil je weten welke carrière mogelijkheden er zijn bij Traffic Builders? Zoek je een werkgever waar ontwikkeling centraal staat? Wij bieden je verschillende kansen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien en jouw talenten te benutten.

Carrièremogelijkheden

Wil je weten welke carrièremogelijkheden er zijn bij Traffic Builders? Zoek je een werkgever waar ontwikkeling centraal staat? Wij bieden je verschillende kansen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien en jouw talenten te benutten.

Trainee

Als trainee word je in 13 weken klaargestoomd om aan de slag te gaan binnen de discipline SEA. Omdat je sinds kort bent afgestudeerd, krijg je veel ondersteuning en word je na een korte introductieperiode ingewerkt op de afdeling. Je werkt twee dagen op kantoor en voert twee dagen (zelf)studie uit. Tijdens de inwerkperiode maak je kennis met alle onderdelen van SEA, volg je trainingen en behaal je de benodigde Google-certificaten. Daarna krijg je een eigen accountportfolio toegewezen van kleinere accounts en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten en projecten. Aan het eind van het traineeship beschik je over voldoende kennis en kun je als junior consultant aan de slag of word je gedetacheerd bij een van onze klanten.

Junior consultant

Wanneer je start als junior consultant volg je een intern traineeship programma en draag je in de eerste maanden je steentje bij aan projecten voor opdrachtgevers van collega’s. Al gedurende het eerste half jaar word je verantwoordelijk voor je eigen accountportfolio van kleinere tot middelgrote accounts. Dit betekent dat je zelfstandig contacten onderhoudt met je opdrachtgevers en verantwoordelijk bent voor je eigen projecten. Zo ontwikkel je doelstellingen, geef je invulling aan de strategie, rapporteer je aan je opdrachtgevers en stuur je collega’s met andere disciplines inhoudelijk aan binnen multidisciplinaire projecten. We werken met een buddy-systeem, dus word je hierin goed gecoacht door meer ervaren collega’s en je team manager. Ondertussen verbreed je je kennis van bijvoorbeeld Paid Search naar display advertising, conversie optimalisatie of een andere discipline. Net waar je interesse ligt.

Medior consultant

Als consultant op medior niveau (min. 2 jaar relevante ervaring) groei je door naar de middelgrote tot grote accounts. Je hebt je ontwikkeld tot specialist op een deelgebied van onze dienstverlening, maar bent zodanig breed ontwikkeld dat je opdrachtgevers ook kunt adviseren op één of meerdere aangrenzende expertisegebieden. Je gaat zelfstandig naar opdrachtgevers, helpt in de begeleiding van nieuwe collega’s en ontwikkelt je zo steeds meer tot volwaardig digital marketing consultant. Daarnaast zet je je in voor het opzetten van interne werkgroepen om specifieke projecten op te pakken, zoals de ontwikkeling van nieuwe diensten.

Senior consultant

Als senior consultant (min. 3-4 jaar relevante ervaring) ben je ofwel een “hardcore” specialist of een ware online marketing allrounder die opdrachtgevers in de breedte kan adviseren op strategisch (directie)niveau. Je bent verantwoordelijk voor de key accounts van Traffic Builders en combineert uitvoerende werkzaamheden met strategisch advies en kennisoverdracht aan opdrachtgevers. Doorgroeimogelijkheden zijn onder meer de rol van productmanager, team manager en andere leidinggevende en MT-functies.

Wil jij ook carrière maken bij Traffic Builders? Kijk dan snel welke functie goed bij jou past!

 

Informeer mij over de mogelijkheden

Met welke digitale ambities kunnen wij jou helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

De basis van REAN®

REAN® is het marketingmodel van Traffic Builders dat helpt om de customer journey van de doelgroep te verbinden met gerichte marketingkanalen- en methoden. Het is de basis voor je digitale strategie.

REAN® is een marketingmodel dat het koopproces van de doelgroep in fasen verdeeld. De fasen dragen bij aan een overzichtelijke customer journey mét bijpassende doelen. Zo zorgt het REAN®-model voor een integrale marketingaanpak waarbij meerdere marketingkanalen- en methoden worden toegepast. De basis voor je digitale strategie.

Maak kennis met
Ons team
Meer vacatures bekijken?

Andere vacatures

Recruitment, iterim en detachering
Traffic Builders people

Traffic Builders People verbindt digital professionals en helpt hen groeien. Wij zijn dé specialist in digital marketing recruitment, interim & detachering. Als familie van gerenommeerd digital marketing bureau Traffic Builders begrijpen wij de behoeften van opdrachtgevers en digital professionals als geen ander. Hierdoor bieden we altijd de beste match. Ontdek hoe wij onze ervaring en meesterschap inzetten voor jou als opdrachtgever of kandidaat.

Ga naar de website
  • Werving & selectie digital marketing
  • Executive recruitment
  • Executive search
  • Interim & detachering
  • Digitale transformatie

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.