Heb je internationale groeiambities? Of doet jouw organisatie al zaken in het buitenland en zoek je een digital marketingbureau met internationale slagkracht en bewezen expertise? Dan ben je bij het internationaal netwerk van Traffic Builders aan het juiste adres. Als founding member van Dall Int. beschikken we over meer dan 400 online marketingspecialisten door héél Europa.

Organisaties die vanuit Nederland internationale campagnes voeren, komen er al snel achter dat het simpelweg vertalen van bijvoorbeeld keywords, advertentieteksten en display creatives niet werkt. En zelfs wanneer vertaalbureaus werken met native speakers die wonen in de beoogde doelmarkt, mis je vaak kennis van specifieke marketingkanalen. De beste resultaten realiseer je met lokale specialisten. Met mensen die de taal spreken, de cultuur, gewoonten en gebruiken van een doelmarkt kennen, én diepgaande expertise hebben van online marketing. En het liefste wil je één centraal aanspreekpunt en een integraal gecoördineerde strategie en aanpak, toch? Met het internationaal bureaunetwerk, Dall Int., bieden we precies dat.

Dall Int.: internationaal netwerk van onafhankelijke digital marketingbureaus

Dall Int. is een internationale alliantie van inmiddels ca. 10 onafhankelijke digital marketingbureaus door heel Europa. Als netwerk komen wij minsten 2x per jaar samen op directieniveau. Daarnaast werken consultants van verschillende bureaus samen voor gezamenlijke opdrachtgevers, organiseren we kennisevents en werken we aan uitwisselingsprogramma’s voor onze medewerkers. Alle Dall Int. bureaus werken bovendien volgens dezelfde, op het REAN-model en framework van Traffic Builders gebaseerde werkwijze. Enkele feiten en cijfers van Dall Int. op een rij:

 • Selectie van de top 3% beste Google Partners
 • 10+ onafhankelijke bureaus in Europa
 • 400+ specialisten
 • Native speakers in 20+ talen
 • Meer dan 1000 opdrachtgevers
 • Ruim €100.000.000 beheerd digital mediabudget per jaar

Traffic Builders biedt met het Dall Int. netwerk één centraal aanspreekpunt voor integrale digital marketing in de volgende Europese landen:

Dall Int. kantoren en native speakers

Internationaal netwerk Dall Int. heeft kantoren en native speakers in:

Doelmarkt Ondersteunde talen
Nederland Nederlands
Duitsland Duits
Oostenrijk Duits
België Vlaams-Nederlands, Frans
Frankrijk Frans
Italië Italiaans
Verenigd Koninkrijk: Engeland
Ierland
Schotland Engels
Verenigd Koninkrijk: Engels
Ierland
Schotland Engels
Polen Pools
Denemarken Deens

Overige ondersteunde landen en talen

Zwitserland Noors
Zweden Zweeds
Luxemburg Frans, Duits, Luxemburgs
Oekraïne Oekraïens, Russisch
Kroatië Kroatisch
Tsjechië Tsjechisch
Hongarije Hongaars
Litouwen Litouws, Pools, Russisch
Roemenië Roemeens
Slowakije Slowaaks

Digital marketing expertisegebieden

In alle genoemde doelmarkten en talen is expertise aanwezig op het gebied van de volgende vakgebieden binnen digital marketing:

 • Display advertising
 • Content marketing
 • SEA (o.a. Google Ads, Microsoft Ads)
 • Social advertising (o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat)
 • SEO (o.a. copywriting, linkbuilding)
 • E-mail marketing en marketing automation
 • Conversie-optimalisatie
 • Digital analytics

Daarnaast zijn diverse bureaus certified partner van o.a. marketing automation tools als Marketo en HubSpot.

Ben je op zoek naar online marketing expertise in het buitenland? Of wil je meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen helpen de internationale ambities te realiseren? Laat ons je dan meer vertellen over hoe Traffic Builders en het Dall Int. netwerk je kunnen ondersteunen.

De basis van REAN®

REAN® is het marketingmodel van Traffic Builders dat helpt om de customer journey van de doelgroep te verbinden met gerichte marketingkanalen- en methoden.

Het is de basis voor je digitale strategie. REAN® is een marketingmodel dat het koopproces van de doelgroep in fasen verdeeld. De fasen dragen bij aan een overzichtelijke customer journey mét bijpassende doelen. Zo zorgt het REAN®-model voor een integrale marketingaanpak waarbij meerdere marketingkanalen- en methoden worden toegepast. De basis voor je digitale strategie.

Maak kennis met

Ons team

Recruitment, iterim and secondment

Traffic Builders people

Traffic Builders People verbindt digital professionals en helpt hen groeien. Wij zijn dé specialist in digital marketing recruitment, interim & detachering. Als familie van gerenommeerd digital marketing bureau Traffic Builders begrijpen wij de behoeften van opdrachtgevers en digital professionals als geen ander. Hierdoor bieden we altijd de beste match. Ontdek hoe wij onze ervaring en meesterschap inzetten voor jou als opdrachtgever of kandidaat.

WERVING & SELECTIE DIGITAL MARKETING
EXECUTIVE RECRUITMENT
EXECUTIVE SEARCH
INTERIM & DETACHERING
DIGITALE TRANSFORMATIE

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners