Grip op kanalen, budget en resultaat

Jaap, Digital Strategy Consultant

Online marketing-specialist

Je doelgroep bereiken en activeren? Naamsbekendheid genereren? Een betere positie in Google bekleden? Een Traffic Builders online marketingspecialist inhuren is dé oplossing.

Anderen zoeken ook naar

Online marketingspecialist inhuren: zo werkt het

Online marketingwerkzaamheden doe je er niet ‘even’ bij. Onze online marketingstrategen zorgen voor de juiste verbinding tussen disciplines en kanalen en gaan op zoek naar de perfecte synergie. Een marketingstrategie die ervoor zorgt dat jij je bezighoudt met de dingen waar jij goed in bent. Wij doen de rest.

Full funnel-aanpak

Je doelgroep bereiken is één ding, maar je wil ook dat ze converteren. Een full funnel-strategie betekent niets minder dan dat (potentiële) klanten een uitgestippelde route afleggen in hun weg naar conversie. In elke laag van de funnel kun je als online marketeer filteren en bijsturen ongeacht de discipline. Tussentijds monitoren zorgt voor quickwins waardoor wij afhakers in de funnel (grotendeels) voor zijn.

De basis: REAN-model

Klanten bereiken, betrokkenheid creëren, klanten activeren en klanten koesteren. De online marketingstrategen van Traffic Builders werken uitsluitend met het REAN-model. Al meer dan 22 jaar boeken we daar keer op keer succes mee voor onze uiteenlopende opdrachtgevers.

Vakkennis vereist

Dat iedereen wel íets van online marketing weet tegenwoordig, is waar. En dat de meeste mensen het kunnen toepassen, klopt ook nog wel. Maar of het ook goed gebeurt, is een tweede. Daarom is het inhuren van een online marketingspecialist geen overbodige luxe. De online wereld verandert continu. Je moet bijblijven. Leren. Er wordt vakkennis vereist. Die vakkennis bieden wij.    

Winnaar Beste Full Funnel Campagne

Werken met een online marketing specialist betekent grip op marketingactiviteiten, budget en creatie. Onze marketing-experts zorgen voor campagnes die resultaat boeken. Ons team werkt hard om de beste te zijn. Dat leverde onze marketeers de award op voor Beste Full Funnel Campagne bij de Dutch Search Awards.

Levi Morsy | Digital Consultant | Display

Levi heeft aan bak aan ervaring op het gebied van online marketing. Hij werkt mee aan diverse cases die op de shortlist staan voor meerdere marketingawards.
Awarded
Belden: van banner tot hot-lead-image

Belden: van banner tot hot-lead

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat doet een online marketingexpert?

Een online marketingexpert houdt high over alles in de gaten en is als eerste aan zet. De Traffic Builders online marketingexperts analyseren consumentengedrag en trends om zo een effectieve aanpak te creëren, die uiteindelijk zorgt voor conversies. Een marketingstrateeg is het eerste aanspreekpunt én de drijvende kracht achter een ijzersterke strategie. Een strateeg zet de lijnen uit, maar heeft altijd een team van specialisten achter zich staan.

Wat is het voordeel van een online marketingstrateeg?

Een online marketingstrateeg biedt veel voordelen. Onze strategen zorgen er met een krachtige strategie, gebaseerd op het REAN-model, voor dat je de juiste doelgroep bereikt. Met een gestructureerde strategie behaal je jouw doelen; meer verkeer naar je website, meer verkopen, naamsbekendheid en meer engagement op bijvoorbeeld social media. Samen met onze specialisten op het gebied van SEO, social media-marketing, contentmarketing en SEA bundelen zij hun krachten.

Geven jullie online marketingexperts ook marketingcursussen?

Jazeker! Onze marketingexperts geven marketingcursussen. Van colleges op Hogeschool Windesheim tot aan maatwerk trainingen voor grote organisaties. Maar ook webinars of events doen we graag. Liever een strategiesessie plannen? Onze online marketingstrategen staan voor je klaar.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Tweak logo
Kuyichi logo

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden