Victoria Kromojahjo 17 april 2018 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

De krachtige alliantie die wereldwijde uitdagingen op het gebied van digitale marketing aanpakt.

Dall Int., de pan-Europese alliantie van onafhankelijke digitale marketingbureaus, heeft een overeenkomst getekend met nog eens 2 toonaangevende bureaus. Met de toevoeging van Attacat Internet Marketing Ltd. uit Edinburgh, Schotland en Peak Ace AG uit Berlijn, Duitsland, biedt het netwerk aan internationale klanten nu ook lokale expertise op het gebied van digitale marketing in Schotland en de DACH-regio. Traffic Builders vertegenwoordigt de Nederlandse markt binnen de alliantie, die officieel werd gelanceerd in oktober 2017.

Dall Int.

We willen internationale klanten de best mogelijke lokale expertise bieden. Die wordt geleverd door vertrouwde, goed presterende en visionaire digitale marketingbureaus. Dall Int. is daarom vereerd om Attacat Internet Marketing Ltd. en Peak Ace AG bij de alliantie te verwelkomen. Beide bureaus zijn zeer succesvol in hun thuismarkten, en vertegenwoordigen wat naar onze mening het digitale agentschap van morgen is.“, aldus Allan Jørgensen, voorzitter van Dall Int.

Met de toevoeging van de Attacat en Peak Ace versterkt de alliantie haar Europese voetafdruk verder. Vanaf heden biedt Dall Int. lokale expertise (in de benodigde taal) op het gebied van digitale marketing in de Scandinavische landen, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Italië, Polen en Oost- en Midden-Europa. Dall Int. telt inmiddels meer dan 460 specialisten, bijna 1.100 klanten en beheert meer dan 150 miljoen euro aan jaarlijkse advertentie-uitgaven. Expertisegebieden zijn display en social advertising, organische en betaalde zoekresultaten, digitale analyse en marketingautomatisering in zowel de B2B- als B2C-sector in heel Europa.

Traffic Builders

Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders – één van de grootste onafhankelijke digital marketingbureaus van Nederland en mede-initiatiefnemer van Dall Int.: “Er ontstaat een toenemende vraag vanuit onze grotere opdrachtgevers over digital marketing in het buitenland als gevolg van de toenemende globalisering. Met name organisaties die in Nederland het hoofdkantoor voor EMEA gevestigd hebben zijn op zoek naar ervaring en expertise met digital marketing in het buitenland. Echter schakelen zij het liefst met één partner voor de strategie, coördinatie en gecentraliseerde rapportage. Traffic Builders, founding member van Dall Int., is die partner.

Nog voor het einde van het jaar wordt volledige dekking van Europa verwacht door een netwerk van geselecteerde, onafhankelijke digital marketingbureaus verwacht. De ambities reiken uiteindelijk ook tot buiten Europa.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Pan-Europese alliantie van onafhankelijke digitale marketingbureaus versterkt haar Europese voetafdruk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/