Pan-Europese alliantie van onafhankelijke digitale marketingbureaus versterkt haar Europese voetafdruk

De krachtige alliantie die wereldwijde uitdagingen op het gebied van digitale marketing aanpakt.

Dall Int., de pan-Europese alliantie van onafhankelijke digitale marketingbureaus, heeft een overeenkomst getekend met nog eens 2 toonaangevende bureaus. Met de toevoeging van Attacat Internet Marketing Ltd. uit Edinburgh, Schotland en Peak Ace AG uit Berlijn, Duitsland, biedt het netwerk aan internationale klanten nu ook lokale expertise op het gebied van digitale marketing in Schotland en de DACH-regio. Traffic Builders vertegenwoordigt de Nederlandse markt binnen de alliantie, die officieel werd gelanceerd in oktober 2017.

Dall Int.

We willen internationale klanten de best mogelijke lokale expertise bieden. Die wordt geleverd door vertrouwde, goed presterende en visionaire digitale marketingbureaus. Dall Int. is daarom vereerd om Attacat Internet Marketing Ltd. en Peak Ace AG bij de alliantie te verwelkomen. Beide bureaus zijn zeer succesvol in hun thuismarkten, en vertegenwoordigen wat naar onze mening het digitale agentschap van morgen is.“, aldus Allan Jørgensen, voorzitter van Dall Int.

Met de toevoeging van de Attacat en Peak Ace versterkt de alliantie haar Europese voetafdruk verder. Vanaf heden biedt Dall Int. lokale expertise (in de benodigde taal) op het gebied van digitale marketing in de Scandinavische landen, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Italië, Polen en Oost- en Midden-Europa. Dall Int. telt inmiddels meer dan 460 specialisten, bijna 1.100 klanten en beheert meer dan 150 miljoen euro aan jaarlijkse advertentie-uitgaven. Expertisegebieden zijn display en social advertising, organische en betaalde zoekresultaten, digitale analyse en marketingautomatisering in zowel de B2B- als B2C-sector in heel Europa.

Traffic Builders

Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders – één van de grootste onafhankelijke digital marketingbureaus van Nederland en mede-initiatiefnemer van Dall Int.: “Er ontstaat een toenemende vraag vanuit onze grotere opdrachtgevers over digital marketing in het buitenland als gevolg van de toenemende globalisering. Met name organisaties die in Nederland het hoofdkantoor voor EMEA gevestigd hebben zijn op zoek naar ervaring en expertise met digital marketing in het buitenland. Echter schakelen zij het liefst met één partner voor de strategie, coördinatie en gecentraliseerde rapportage. Traffic Builders, founding member van Dall Int., is die partner.

Nog voor het einde van het jaar wordt volledige dekking van Europa verwacht door een netwerk van geselecteerde, onafhankelijke digital marketingbureaus verwacht. De ambities reiken uiteindelijk ook tot buiten Europa.