Wil je een 360-graden view hebben van het gedrag van jouw klanten, zodat je hier op in kunt spelen met de juiste boodschap, het juiste kanaal en op het juiste moment?

 

Wat is Google Analytics 360?

De Google Analytics 360 suite is een combinatie van geïntegreerde data- en marketinganalytics-producten, speciaal ontworpen voor de behoeften van enterprise-class marketeers. Breng de hele customer journey zo compleet mogelijk in kaart, zodat er een duidelijk beeld is van de touchpoints, kanalen en devices die de consument gebruikt!

Collaboration of all 360 tools

A built-in intelligence through the integration of the products within the suite, but also through the collaboration with other Google products (Ads, Search 360 and 3rd-party platforms) that gives you insights and enables you to take quick action by adjusting the correct knobs. The Google Analytics 360 Suite provides a consistent user experience and cross product data integration. It has become a complete marketing measurement platform.

 

Samenwerking van alle 360 tools

Een ingebouwde intelligentie door de integratie van de producten binnen de suite, maar ook door de samenwerking met andere Google-producten (Ads, Search 360 en 3rd-party platforms) die jou inzichten geeft en in staat stelt snel actie te kunnen ondernemen door aan de juiste knoppen te draaien. De Google Analytics 360 Suite geeft een consistente gebruikerservaring en cross product data-integratie. Het is een compleet marketing-meetplatform geworden.

  • Implementatieadvies: Traffic Builders speelt een adviserende en coördinerende rol bij de technische implementatie van Google Analytics 360. Zo worden de databeschikbaarheid en -kwaliteit geborgd en worden ze vertaald naar actiegerichte inzichten;
  • Training en ondersteuning op maat:wij geven incompany trainingen en dedicated support bij gebruikers- en implementatievraagstukken;
  • Maatwerk development:ontwikkeling van customer dashboards, platformintegratie van Google Analytics 360 met third-party software, zoals een CRM-, CMS-, Business Intelligence of een ander backoffice systeem en ontwikkeling van extensies op Google Analytics en Google Big Query.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Google analytics 360? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

 

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Maurits

Maurits is onze Client & Strategy Director. Daarmee is hij verantwoordelijk voor alle strategen en commerciele activiteiten binnen Traffic Builders. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met BBQ’en en zijn gezin. Hij maakt een killer pulled-pork en is altijd in voor een gezellig avondje met vrienden of collega’s. Je kunt bij hem terecht voor al je commerciële en strategische vragen.

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners