Piwik PRO is dé oplossing voor privacybewuste webanalyse

Robert, Digital Analytics Consultant

Piwik PRO

Piwik PRO, voortgekomen uit open-source project Piwik, biedt eigen hostingmogelijkheden voor veilige en effectieve webanalyse. Een betrouwbaar alternatief voor Google Analytics en een geavanceerde versie van Matomo.

Anderen zoeken ook naar

Gebruiksvriendelijke webanalyse voor optimale marketingresultaten

Piwik PRO is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk platform voor webanalyse en marketing. Door de nadruk op privacy en controle over je data, is het een uitstekend alternatief voor Google Analytics. Door Piwik PRO te gebruiken, bieden we bedrijven real-time inzichten om hun marketingeffectiviteit te meten en hun gebruikerservaring te optimaliseren.

On-premises én cloud-hosting

Piwik PRO biedt zowel on-premises als cloud hosting aan. Bij on-premises hosting blijft je data opgeslagen op je eigen server. Zo past het altijd bij jouw manier van werken.

De strengste gegevensbeveiliging

Piwik PRO voldoet aan de strengste normen op het gebied van gegevensbeveiliging, zodat je met een gerust hart al je data beheert. Dit betekent maximale bescherming en minimale zorgen.

Doeltreffende webanalyse

Met doeltreffende webanalyse krijg je verhelderende inzichten in je websiteverkeer en gebruikersgedrag. Zo neem je gedegen strategische beslissingen en vergroot je je online succes.

Intuïtieve gebruikersinterface en extra functies

Met krachtige functies zoals multi-site analytics, doel-tracking en e-commerce analyse, tilt Piwik PRO je webanalyse naar een hoger niveau. Dankzij de intuïtieve interface is het gemakkelijk in gebruik.

Yimin Chen | Digital Analytics Consultant

Yimin is de Engelstalige ster van het Digital Analytics-team. Ze heeft een brede marketingachtergrond en tools als Google Analytics & Google Tag Manager kent ze beter dan haar eigen broekzak.
Mediq: 1 rapportage voor 100 websites-image

Mediq: 1 rapportage voor 100 websites

Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik overstappen van Google Analytics naar Piwik PRO?

Het overstappen van Google Analytics naar Piwik PRO is vrij makkelijk. Bij het Core-abonnement kun je binnen een uur je analytische instellingen migreren. Bij het Enterprise-abonnement varieert de overgangstijd en kan het ongeveer vier weken duren, afhankelijk van je specifieke tracking-behoeften.

Hoe stel ik Piwik PRO in voor het volgen van mijn website?

Wij nemen alle zorg uit handen bij het inrichten van Piwik PRO. We zorgen voor een naadloze implementatie van het tracking-systeem op je website. Jij hoeft niets te doen.

Hoeveel kost Piwik PRO?

Je hebt de keuze uit het Core- en Enterprise-abonnement. Het Core-abonnement is gratis en het Enterprise-abonnement begint vanaf 29 euro per maand, afhankelijk van het bezoekersaantal.

Wie volgt?

Channable
Mediq logo
Kuyichi logo
Belden logo
LeasePlan Bank logo

Over Traffic Builders

Traffic Builders is gedreven door een passie voor data. Onze ervaren data-experts staan klaar om je organisatie te ondersteunen. We zetten onze kennis en vaardigheden in om je organisatie te helpen met het optimaal benutten van data.

Vakkundig advies

Met een schat aan ervaring en deskundigheid aan boord, neemt ons team bij Traffic Builders de volledige verantwoordelijkheid voor de implementatie en optimalisatie van Piwik PRO. Dit stelt je in staat om de prestaties van je website op een efficiënte wijze te monitoren en te analyseren.

Multidisciplinaire aanpak

Ons enthousiaste team van verschillende online marketingexperts werkt nauw samen om inzicht te bieden in hoe we je website kunnen optimaliseren. Wij benutten deze multidisciplinaire aanpak om nieuwe mogelijkheden bloot te leggen. Samen streven we ernaar om je online aanwezigheid en prestaties voortdurend te verbeteren.

Gericht op resultaten

Wij richten ons op meetbare resultaten en verbetering. Daarom analyseren we data zorgvuldig om concrete, effectieve actieplannen te bedenken voor de verbetering van je website. Voor data analytics, data management, tag management, dashboarding & reporting ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden