Home » Zoekmachine Optimalisatie (SEO) » Presentatie “zoekmachinemarketing voor webwinkels” – Webwinkel Vakdagen 2010

Presentatie "zoekmachinemarketing voor webwinkels" - Webwinkel Vakdagen 2010

Zoekmachinemarketing wordt door webwinkels gezien als het meest effectieve marketingkanaal. Dit geldt zowel voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) als zoekmachine-adverteren (SEA). De presentatie “zoekmachinemarketing voor webwinkels” zoals we die gisteren verzorgden tijdens de Webwinkel Vakdagen 2010 was dan ook erg goed bezocht. In deze post de presentatie.Bekijk of download de presentatie “zoekmachinemarketing voor webwinkels”
In deze presentatie wordt ingegaan op onder andere het selecteren van keywords die passen bij elke fase van het koopproces van de doelgroep. Daarnaast enkele concrete tips en tricks voor de inzet van Google Adwords en zoekmachine-optimalisatie als onderdeel van een effectieve zoekmachinemarketingstrategie voor webwinkels.

Wilt u ook maximaal rendement uit zoekmachinemarketing met uw webwinkel?
Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we met onze SEO Quickscan in maximaal 4 uur de belangrijkste knelpunten voor een optimale vindbaarheid van uw webwinkel in de organische zoekresultaten blootleggen. Maar uiteraard helpen we u ook graag met uw andere wensen op het gebied van zoekmachinemarketing of conversie-optimalisatie.

Bel document.write(nummer);
+31(0)36 53 742 41 of laat ons u terugbellen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Interessante onderwerpen
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nauw betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail