Wolter Tjeenk Willink 22 januari 2010 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Zoekmachinemarketing wordt door webwinkels gezien als het meest effectieve marketingkanaal. Dit geldt zowel voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) als zoekmachine-adverteren (SEA). De presentatie “zoekmachinemarketing voor webwinkels” zoals we die gisteren verzorgden tijdens de Webwinkel Vakdagen 2010 was dan ook erg goed bezocht. In deze post de presentatie.Bekijk of download de presentatie “zoekmachinemarketing voor webwinkels”
In deze presentatie wordt ingegaan op onder andere het selecteren van keywords die passen bij elke fase van het koopproces van de doelgroep. Daarnaast enkele concrete tips en tricks voor de inzet van Google Adwords en zoekmachine-optimalisatie als onderdeel van een effectieve zoekmachinemarketingstrategie voor webwinkels.

Wilt u ook maximaal rendement uit zoekmachinemarketing met uw webwinkel?
Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we met onze SEO Quickscan in maximaal 4 uur de belangrijkste knelpunten voor een optimale vindbaarheid van uw webwinkel in de organische zoekresultaten blootleggen. Maar uiteraard helpen we u ook graag met uw andere wensen op het gebied van zoekmachinemarketing of conversie-optimalisatie.

Bel document.write(nummer);
+31(0)36 53 742 41 of laat ons u terugbellen.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Presentatie “zoekmachinemarketing voor webwinkels” – Webwinkel Vakdagen 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/