Presentatie “zoekmachinemarketing voor webwinkels” – Webwinkel Vakdagen 2010

Zoekmachinemarketing wordt door webwinkels gezien als het meest effectieve marketingkanaal. Dit geldt zowel voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) als zoekmachine-adverteren (SEA). De presentatie “zoekmachinemarketing voor webwinkels” zoals we die gisteren verzorgden tijdens de Webwinkel Vakdagen 2010 was dan ook erg goed bezocht. In deze post de presentatie.Bekijk of download de presentatie “zoekmachinemarketing voor webwinkels”
In deze presentatie wordt ingegaan op onder andere het selecteren van keywords die passen bij elke fase van het koopproces van de doelgroep. Daarnaast enkele concrete tips en tricks voor de inzet van Google Adwords en zoekmachine-optimalisatie als onderdeel van een effectieve zoekmachinemarketingstrategie voor webwinkels.

Wilt u ook maximaal rendement uit zoekmachinemarketing met uw webwinkel?
Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we met onze SEO Quickscan in maximaal 4 uur de belangrijkste knelpunten voor een optimale vindbaarheid van uw webwinkel in de organische zoekresultaten blootleggen. Maar uiteraard helpen we u ook graag met uw andere wensen op het gebied van zoekmachinemarketing of conversie-optimalisatie.

Bel document.write(nummer);
+31(0)36 53 742 41 of laat ons u terugbellen.