Presentatie "zoekmachinemarketing voor webwinkels" - Webwinkel Vakdagen 2010

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Zoekmachinemarketing wordt door webwinkels gezien als het meest effectieve marketingkanaal. Dit geldt zowel voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) als zoekmachine-adverteren (SEA). De presentatie “zoekmachinemarketing voor webwinkels” zoals we die gisteren verzorgden tijdens de Webwinkel Vakdagen 2010 was dan ook erg goed bezocht. In deze post de presentatie.Bekijk of download de presentatie “zoekmachinemarketing voor webwinkels”
In deze presentatie wordt ingegaan op onder andere het selecteren van keywords die passen bij elke fase van het koopproces van de doelgroep. Daarnaast enkele concrete tips en tricks voor de inzet van Google Adwords en zoekmachine-optimalisatie als onderdeel van een effectieve zoekmachinemarketingstrategie voor webwinkels.

Wilt u ook maximaal rendement uit zoekmachinemarketing met uw webwinkel?
Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we met onze SEO Quickscan in maximaal 4 uur de belangrijkste knelpunten voor een optimale vindbaarheid van uw webwinkel in de organische zoekresultaten blootleggen. Maar uiteraard helpen we u ook graag met uw andere wensen op het gebied van zoekmachinemarketing of conversie-optimalisatie.

Bel document.write(nummer);
+31(0)36 53 742 41 of laat ons u terugbellen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.