Niels Bijvoet 26 oktober 2010 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google Product Search, de prijsvergelijker van Google, komt mogelijk naar Nederland. Dat meldt Tweakers.net. De bestaande Nederlandse prijsvergelijkers krijgen er daarmee waarschijnlijk een zeer grote concurrent bij.

Google Product Search, ook wel Google Shopping genoemd, bestaat al enige tijd in de Verenigde Staten. Afgelopen week werd de tool gelanceerd in Frankrijk. Andere landen lijken binnen afzienbare tijd te gaan volgen, hoewel Google vooralsnog weinig openheid van zaken geeft.

Nederlandse bedrijven testen Google Product Search

Google heeft echter wel een aantal Nederlandse bedrijven uitgenodigd om deel te nemen aan een proefversie van een Nederlandse variant van de prijsvergelijkende tool. Google wil de geruchten over de komst van de prijsvergelijker naar Nederland vooralsnog ontkennen noch bevestigen.

Wordt dus vervolgd.

Bron: tweakers.net / nu.nl

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on ‘Prijsvergelijker’ Google Product Search naar Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/