Geschatte leestijd: < 1 minuten

SpinnenwebEr is altijd een hoop te doen rondom directory DMOZ. Lees maar eens de postjes van Ulco, Shoemoney en Joost de Valk. Gisteren verscheen er op Nu.nl ineens een opmerkelijk bericht.

Reuzenspinnenweb gevonden
Een gigantische linkdirectory in een open en beschermd gebied op het internet stelt zoekmachine-experts voor een raadsel. Het netwerk beslaat enkele hoofddirectories, subdirectories en categorieën over een lengte van 180 duizend sites.

Het netwerk in het open-projecten park was aanvankelijk geheel white hat, maar inmiddels is de kleur eerder bruin, vanwege de vele black hats die erin verstrikt zijn geraakt.

SEO-experts hebben verschillende theorieën over het volgens sommigen zeer zeldzame netwerk. Mogelijk is het in elkaar gezet door meerdere sociale redacteuren, die met elkaar samenwerken.

Ook kan het netwerk het massaproduct zijn van onafhankelijke redacteuren die hun omvangrijke webnetwerken met elkaar hebben verbonden.

Bron: http://www.nu.nl/news/1215286/89/Reuzenspinnenweb_gevonden.html


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.