Wolter Tjeenk Willink 31 augustus 2007 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

SpinnenwebEr is altijd een hoop te doen rondom directory DMOZ. Lees maar eens de postjes van Ulco, Shoemoney en Joost de Valk. Gisteren verscheen er op Nu.nl ineens een opmerkelijk bericht.

Reuzenspinnenweb gevonden
Een gigantische linkdirectory in een open en beschermd gebied op het internet stelt zoekmachine-experts voor een raadsel. Het netwerk beslaat enkele hoofddirectories, subdirectories en categorieën over een lengte van 180 duizend sites.

Het netwerk in het open-projecten park was aanvankelijk geheel white hat, maar inmiddels is de kleur eerder bruin, vanwege de vele black hats die erin verstrikt zijn geraakt.

SEO-experts hebben verschillende theorieën over het volgens sommigen zeer zeldzame netwerk. Mogelijk is het in elkaar gezet door meerdere sociale redacteuren, die met elkaar samenwerken.

Ook kan het netwerk het massaproduct zijn van onafhankelijke redacteuren die hun omvangrijke webnetwerken met elkaar hebben verbonden.

Bron: http://www.nu.nl/news/1215286/89/Reuzenspinnenweb_gevonden.html

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Reuzenspinnenweb gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/