Traffic Builders start leergang online marketing met Windesheim Flevoland

Vanaf oktober bieden wij in samenwerking met Windesheim Flevoland een leergang online marketing aan voor ondernemers in de regio. Ideaal  voor zelfstandig ondernemers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor marketingcommunicatie binnen het bedrijf. 

Samenwerking Hogeschool Windesheim Flevoland

Traffic Builders verzorgt de volledige leergang voor de vierdejaars studenten van onder andere de opleiding Commerciële Economie. Dit doen wij door invloed uit te oefenen op het curriculum, maar ook door letterlijk voor de klas te staan. Vorig jaar verzorgden we al enkele lessen tijdens de minor Online Marketing. Deze samenwerking wordt dit jaar flink uitgebreid.

‘We vinden het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de markt. Het goed opleiden van de online marketeers van de toekomst is daar een belangrijk onderdeel van. We delen graag onze kennis en expertise’, aldus Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders. Dat geldt eveneens voor Windesheim Flevoland. ‘Vanuit de opleiding Commerciële Economie willen we graag méér betekenen voor de regio met alle kennis die we in huis hebben’, aldus Rien Komen, directeur van Windesheim Flevoland.

Samenwerking Traffic Builders en Windesheim Flevoland
Directeur Windesheim Flevoland Rien Komen en directeur Traffic Builders Wolter Tjeenk Willink schudden elkaar de hand om de samenwerking te bezegelen.

 

Inhoud module online marketing voor ondernemers

De leergang bestaande uit twee onafhankelijke modules van vijf bijeenkomsten. In de eerste module gaan we in op het online marketing plan en behandelen we Display Advertising, Social, Contentmarketing, SEA en SEO. In de tweede module komen Google Analytics, Google AdWords en Facebook Ads aan bod. Het is mogelijk om voor elk van deze modules afzonderlijk in te schrijven.

Nu alvast aan de slag? Meld je aan via onze Academy.