Sanoma Media Parade 2011 – Traffic Builders gastspreker op 7 april

Op 5, 6 en 7 april 2011 vindt – voor het zevende jaar – de Sanoma Media Parade plaats. Een 3-daags evenement voor iedereen die meer over en van media wil leren. Thema dit jaar: Feed Your Followers, oftewel ‘blijf je volgers voeden en boeien’.  Traffic Builders verzorgt als gastspreker op donderdag 7 april de sessie ‘Maximaal resultaat uit zoekmachinemarketing’.

Feed Your Followers

Sanoma Media Parade is een inhoudelijk sterk en inspirerend event voor media- en communicatieprofessionals in de breedte (online & offline). Feed Your Followers is het centrale thema: je lezers, je klanten, je bezoekers voeden, informeren, boeien.

sanoma media parade 2011 - traffic builders gastspreker.jpg

Met meer dan 100 sessies (met experts en sprekers uit binnen- en buitenland), workshops en tentoonstellingen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van print, digitaal, events en mobiel. Het programma is verdeeld over 3 dagen, dus je hebt voldoende keuze.

Ga vooral ook eens kijken bij de sessie van Traffic Builders op 7 april: ‘Maximaal resultaat uit zoekmachinemarketing’ (lees onder meer hierover).

Inschrijven Sanoma Media Parade 2011

Wil je erbij zijn, 1 of meerdere dagen? Inschrijven kan tot 28 maart.

Wanneer: 5, 6, 7 april 2011

Locatie: Sanoma Uitgevers (Hoofddorp)

Sessie Traffic Builders – ‘Maximaal resultaat uit zoekmachinemarketing’

Donderdag 7 april – 09:30 – 10:15 uur

Wolter Tjeenk-Willink gaat tijdens zijn drie kwartier durende sessie in op het speelveld online marketing en doelgroepbereik, en het belang van zoekmachinemarketing. Doel: maximaal resultaat.

Inhoud van deze sessie over zoekmachinemarketing in het kort:

‘Je hebt zoekmachinemarketing 2010 en je hebt zoekmachinemarketing 2011. En over die laatste wil je alles weten natuurlijk. Wat zijn de meest actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine-optimalisatie en Google Adwords? Je hoort ze hier. En: je krijgt concrete handvatten en tips om maximaal resultaat te halen uit zoekmachinemarketing in 2011.’

Graag tot ziens!

Download volledig programma Sanoma Media Parade 2011