Sanoma Media Parade 2011 - Traffic Builders gastspreker op 7 april

Geschatte leestijd: 2 minuten

Op 5, 6 en 7 april 2011 vindt – voor het zevende jaar – de Sanoma Media Parade plaats. Een 3-daags evenement voor iedereen die meer over en van media wil leren. Thema dit jaar: Feed Your Followers, oftewel ‘blijf je volgers voeden en boeien’.  Traffic Builders verzorgt als gastspreker op donderdag 7 april de sessie ‘Maximaal resultaat uit zoekmachinemarketing’.

Feed Your Followers

Sanoma Media Parade is een inhoudelijk sterk en inspirerend event voor media- en communicatieprofessionals in de breedte (online & offline). Feed Your Followers is het centrale thema: je lezers, je klanten, je bezoekers voeden, informeren, boeien.

sanoma media parade 2011 - traffic builders gastspreker.jpg

Met meer dan 100 sessies (met experts en sprekers uit binnen- en buitenland), workshops en tentoonstellingen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van print, digitaal, events en mobiel. Het programma is verdeeld over 3 dagen, dus je hebt voldoende keuze.

Ga vooral ook eens kijken bij de sessie van Traffic Builders op 7 april: ‘Maximaal resultaat uit zoekmachinemarketing’ (lees onder meer hierover).

Inschrijven Sanoma Media Parade 2011

Wil je erbij zijn, 1 of meerdere dagen? Inschrijven kan tot 28 maart.

Wanneer: 5, 6, 7 april 2011

Locatie: Sanoma Uitgevers (Hoofddorp)

Sessie Traffic Builders – ‘Maximaal resultaat uit zoekmachinemarketing’

Donderdag 7 april – 09:30 – 10:15 uur

Wolter Tjeenk-Willink gaat tijdens zijn drie kwartier durende sessie in op het speelveld online marketing en doelgroepbereik, en het belang van zoekmachinemarketing. Doel: maximaal resultaat.

Inhoud van deze sessie over zoekmachinemarketing in het kort:

‘Je hebt zoekmachinemarketing 2010 en je hebt zoekmachinemarketing 2011. En over die laatste wil je alles weten natuurlijk. Wat zijn de meest actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine-optimalisatie en Google Adwords? Je hoort ze hier. En: je krijgt concrete handvatten en tips om maximaal resultaat te halen uit zoekmachinemarketing in 2011.’

Graag tot ziens!

Download volledig programma Sanoma Media Parade 2011


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.