Wolter Tjeenk Willink 25 maart 2011 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: 2 minuten

Op 5, 6 en 7 april 2011 vindt – voor het zevende jaar – de Sanoma Media Parade plaats. Een 3-daags evenement voor iedereen die meer over en van media wil leren. Thema dit jaar: Feed Your Followers, oftewel ‘blijf je volgers voeden en boeien’.  Traffic Builders verzorgt als gastspreker op donderdag 7 april de sessie ‘Maximaal resultaat uit zoekmachinemarketing’.

Feed Your Followers

Sanoma Media Parade is een inhoudelijk sterk en inspirerend event voor media- en communicatieprofessionals in de breedte (online & offline). Feed Your Followers is het centrale thema: je lezers, je klanten, je bezoekers voeden, informeren, boeien.

sanoma media parade 2011 - traffic builders gastspreker.jpg

Met meer dan 100 sessies (met experts en sprekers uit binnen- en buitenland), workshops en tentoonstellingen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van print, digitaal, events en mobiel. Het programma is verdeeld over 3 dagen, dus je hebt voldoende keuze.

Ga vooral ook eens kijken bij de sessie van Traffic Builders op 7 april: ‘Maximaal resultaat uit zoekmachinemarketing’ (lees onder meer hierover).

Inschrijven Sanoma Media Parade 2011

Wil je erbij zijn, 1 of meerdere dagen? Inschrijven kan tot 28 maart.

Wanneer: 5, 6, 7 april 2011

Locatie: Sanoma Uitgevers (Hoofddorp)

Sessie Traffic Builders – ‘Maximaal resultaat uit zoekmachinemarketing’

Donderdag 7 april – 09:30 – 10:15 uur

Wolter Tjeenk-Willink gaat tijdens zijn drie kwartier durende sessie in op het speelveld online marketing en doelgroepbereik, en het belang van zoekmachinemarketing. Doel: maximaal resultaat.

Inhoud van deze sessie over zoekmachinemarketing in het kort:

‘Je hebt zoekmachinemarketing 2010 en je hebt zoekmachinemarketing 2011. En over die laatste wil je alles weten natuurlijk. Wat zijn de meest actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine-optimalisatie en Google Adwords? Je hoort ze hier. En: je krijgt concrete handvatten en tips om maximaal resultaat te halen uit zoekmachinemarketing in 2011.’

Graag tot ziens!

Download volledig programma Sanoma Media Parade 2011

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Sanoma Media Parade 2011 – Traffic Builders gastspreker op 7 april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/