Met een maatwerk SEA-strategie blijf je de concurrentie voor

Linette, SEA-consultant

SEA-strategie (advies)

Voorkom verspilde budgetten en tegenvallende resultaten. Jouw organisatie haalt het meest uit online advertentiecampagnes door te werken vanuit een sterke SEA-strategie.

Meer SEA-diensten:

Maatwerk SEA-strategie

De competitie is groot in de hogere regionen van de zoekresultaten. Je organisatie moet op het juiste moment zichtbaar zijn. En de doelgroep moet op het juiste moment geactiveerd worden. Dat realiseren we door te werken vanuit een maatwerk SEA-strategie. Vanuit dit fundament creëren we SEA-campagnes die aansluiten bij de klantreis en bijdragen aan de online doelstellingen van jouw organisatie. En dat doen we niet onverdienstelijk.

Stap 1: een SEA-audit

Het vertrekpunt is een grondige SEA-audit. Hoe ziet je advertentieaccount eruit? We bekijken onder meer de instellingen, de indeling en structuur van de campagnes, de gekozen keywords, de kwaliteit van de teksten en het gebruik van extensies.

Concreet actie- en verbeterplan

Onze bevindingen van de SEA-audit ontvang je in een helder rapport met quick wins, concrete verbeterpunten en kansen. Een actieplan waarmee jouw organisatie echt stappen gaat maken.

Doelstellingen en biedstrategieën

Websitebezoeken maximaliseren, meer leads of conversies genereren of je merkbekendheid vergroten? We formuleren de doelstellingen, bepalen de budgetten en kiezen de bijpassende biedstrategie in Google Ads.

Vinger aan de pols

Via dashboarding en rapportages monitoren we de resultaten van de campagnes. Maar het online landschap verandert snel. Werkt de gekozen aanpak niet meer of zien we nieuwe kansen? Dan schaven we de SEA-strategie bij.

Tim Kleef | Digital Consultant | SEA

Tim is onderdeel van het SEA-team en weet wat er speelt in de wereld van Google Ads, PPC en succesvolle activate-campagnes. Zet samen met andere (SEA-)specialisten in een handomdraai een full funnel...
Eneco: +39% conversies door slimme lokale targeting (SEA)-image

Eneco: +39% conversies door slimme lokale targeting (SEA)

Lees verder

Veelgestelde vragen

Welke biedstrategie Google Ads?

Google biedt verschillende biedstrategieën. Welke biedstrategie je kiest in Google Ads hangt af van de doelstellingen die je hebt geformuleerd. Ga je voor kliks, vertoningen, conversies of weergaven? Ook biedt automatisering steeds meer kansen bij paid search. Met een slimme biedstrategie geeft je aan wat jouw doel is. Vervolgens kiest Google de beste vertoningen en klikken uit en past jouw bod hierop aan.

SEA vs SEO: waar kies ik voor?

Het is belangrijk om te weten dat SEA en SEO van invloed zijn op elkaar. Sterker nog: het loont om tegelijkertijd aan zowel SEA als SEO te werken. Wij hebben het dan ook niet over SEA vs SEO, wij praten over SEA én SEO. Daarmee realiseer je namelijk nog betere resultaten. Bovendien kan het kostenverlagend werken. Wij adviseren je hier graag over.

Wie volgt?

Rabobank logo
Mediq logo
Liander logo
Leasplan logo
YourInkstation logo
Hiber logo

Over Traffic Builders

Een datagedreven strategie, treffende merkcommunicatie, synergie tussen de verschillende marketingkanalen en heldere rapportages. Dat kenmerkt onze werkwijze.

Award winning SEA-strategieën

Wij zijn ambitieus. Verleggen graag onze grenzen. En gaan voor de winst. Daarom toetsen we ons werk regelmatig door cases in te zenden voor toonaangevende marketingprijzen. Niet zonder resultaat. We mochten al diverse nominaties én awards van de Dutch Search Awards en Global Search Awards op onze naam schrijven. En daar zijn we best trots op.

Maatwerk is onze standaard

De door ons geformuleerde Google Ads-strategie sluit naadloos aan op de overkoepelende strategie van jouw organisatie. Daarnaast zoekt ons team van SEA-specialisten en strategen continu de synergie op. De SEA-optimalisaties gaan hand in hand met de optimalisaties voor bijvoorbeeld SEO, content en CRO. Met deze brede aanpak realiseren we optimaal resultaat.

Experimenteren en innoveren

Bergen data, verschillende analysemogelijkheden en biedstrategieën, nieuwe tools en platforms. Geef onze SEA-consultants wat ruimte om te experimenteren en ze komen het best tot hun recht. Met als gevolg: verrassende resultaten, interessante inzichten en innovatieve strategieën.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden