Search Congres Amsterdam, 26 & 27 november 2014

banner_Search congres 2014_300x250Op 26 en 27 november vindt in Amsterdam de tweede editie plaats van het Search Congres, het zoekmachinemarketing congres dat door Google Certified Partners wordt georganiseerd. Dit jaar bestaat het programma uit een Conference Day én een Training Day waar je hands-on praktijkervaring op SEO- en SEA-gebied kunt opdoen. In deze blogpost alles over het programma, de 5 sessies (SEO & SEA) die Traffic Builders verzorgt èn hoe je kunt boeken met 50% korting!

Na het succes van de eerste editie staat er voor dit jaar opnieuw een veelbelovend programma op stapel. Traffic Builders nodigt je als één van de ‘founding partners’ graag uit om bij te praten over de nieuwste mogelijkheden en technieken om zoekmachines voor jou doelgericht te laten werken en je website op uiteenlopende vlakken te verbeteren.

Programma 2e Search Congres: kennis op 3 niveaus

Het Search Congres beslaat een interactieve Training Day en een Conference Day en kent drie kennisniveaus: Beginner, Intermediate en Advanced.

Tijdens de Training Day op 26 november kun je op elk niveau over drie rondes sessies bijwonen m.b.t. Zoekmachine Adverteren (SEA) en Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Er is keuze uit meer dan 10 trainingen. Wil je voor SEA leren hoe je een audit in AdWords uitvoert, dynamische search advertenties inzet of campagnes efficiënt kunt inrichten? Of voor SEO de nieuwste technieken opdoen, kansen en bedreigingen in je linkprofiel ontdekken of checken hoe zoekmachinevriendelijk je website eigenlijk is? Kom dan zeker naar de Training Day!

De Conference Day op 27 november geeft inzichten in de belangrijkste ontwikkelingen en trends.
Keynote speakers zijn:

 • Hannah Smith, Director of Digital bij Distilled
 • Samantha Noble, Digital Marketing Directeur bij Koozai
 • Jose Truchado, Directeur SEO & Global Operations van Expedia

De dag wordt opnieuw voorgezeten door Bas van den Beld van State of Digital. Tussen de keynote presentaties door zijn er 24 Master Classes verdeeld over drie SEA en SEO rondes waar je uit kunt kiezen.

5 Sessies door Traffic Builders

Traffic Builders verzorgt in totaal 5 sessies, verspreid over de Training Day en de Conference Day, te weten:

  • Training Day: “Definieer uw Contentstrategie” (SEO-sessie)
   Een interactieve workshop/clinic waarin Niels Bijvoet en Vincent Wagenaar, contentspecialisten van Traffic Builders, een stappenplan bespreken om tot de definitie van een effectieve contentstrategie te komen. Zij gaan aan de hand van inspirerende voorbeelden laten zien hoe een contentstrategie als kompas kan fungeren voor al je marketinguitingen. Uiteraard wordt ook aan de rol die SEO speelt in deze uitingen aandacht besteed.Deze SEO-sessie wordt 3x gegeven: om 10.00u, 12.30u en 14.45u.
   Locatie: in zaal 10.

 

 • Conference Day: “Dynamische zoekadvertenties slimmer inzetten” (SEA-sessie)
  Een sessie over de kansen die dynamische zoekadvertenties bieden, ook als je AdWords campagne al zeer degelijk is ingericht. Er zal worden ingegaan op de rol van Dynamic Search Ads binnen je AdWords-strategie, het uitdenken en implementeren van een goede strategie rondom DSA en hoe je campagnes met dynamische zoekadvertenties effectief optimaliseert. Philip Sonneveldt, SEA Consultant , zal je overtuigen van de meerwaarde van dynamische zoekadvertenties aan de hand van enkele (e-commerce) business cases.Deze SEA-sessie wordt 2x gegeven: om 11.15u en 14.00u.
  Locatie: in zaal 9.


Kortom: mis het niet en schrijf je in voor deze tweede editie van het Search Congres! Meer informatie over het volledige programma vind je op de website van het Search Congres. Als trouwe volger of vaste relatie van Traffic Builders bieden we je bovendien de mogelijkheid om je in te schrijven met 50% korting!

Cookieless Era - Impact Tool

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.