Search Marketing Thursday: programma 18 november 2010

In twee uur tijd up-to-date op het gebied van Search? Kom dan op donderdag 18 november naar Search Marketing Thursday (SMT) (editie 5 dit jaar), een initiatief van de Taskforce Search van branche-organisatie Interactive Advertising Bureau (IAB). Toegang is gratis, locatie is Meeting Plaza Utrecht. Het programma omvat een praktijkcase van SEO-specialist Ramon Eijkemans, een update van het Handboek Zoekmachinemarketing van auteur Keesjan Deelstra én een SEO site clinic.

Search Marketing Thursday (SMT) is een kort seminar van circa 2 uur, waarin de laatste cases, trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing worden gepresenteerd. De SMT vindt plaats in Meeting Plaza Utrecht. Je bent welkom vanaf 15.30 uur, de start is om 16.00 uur. Deelname is gratis voor zowel IAB-leden als niet-leden, maar men dient zich wel aan te melden via www.searchmarketingthursday.nl.

Wil je erbij zijn? Meld je hier aan.

Programma Search Marketing Thursday, 18 november 2010

Hieronder de sprekers c.q onderwerpen tijdens de aankomende editie.

  • Praktijkcase: in-house SEO – Ramon Eijkemans

Ramon Eijkemans zelfstandig SEO-specialist en hiervoor SEO-consultant bij Onetomarket en Sanoma Digital behandelt een praktijkcase van een van de grootste en meest populaire websites van Nederland.  Do’s, Don’ts en typische uitdagingen voor een inhouse SEO team passeren de revue.

  • Update: Handboek zoekmachinemarketing – Keesjan Deelstra

Onlangs verscheen editie 4 van het Handboek Zoekmachinemarketing. Het boek wordt beschouwd als één van de meest complete handleidingen om de basisbeginselen van SEO en Google Adwords onder de knie te krijgen. Auteur Keesjan Deelstra neemt de belangrijkste ontwikkelingen door, zoals de impact van Google Instant en optimalisatie van Facebook paginas.

  • SEO Site Clinic – advies door diverse specialisten

Zoals altijd wordt ook deze SMT afgesloten met de SEO Site Clinic, waarbij diverse door het publiek aangedragen websites onder de loep worden genomen door SEO-experts. Zij geven tips en verbeterpunten op het gebied van usability en vindbaarheid. Met dit keer persoonlijk advies van o.a. Paul van Oosterhout (eFocus) en Wiep Knol (linkbuilding.nl) als SEO experts.

Agenda seminars Search Marketing Thursday 2011

Ook in 2011 zal Search Marketing Thursday diverse keren plaatsvinden. Houd de SMT-website in de gaten voor de locatie en informatie over het programma per editie.