Search Marketing Thursday: programma 23 september 2010

Geschatte leestijd: 2 minuten

Donderdag 23 september is het tijd voor de 4e editie van Search Marketing Thursday, de 2-maandelijkse zoekmachinemarketing update van IAB Taskforce Search. Op het programma staan 3 presentaties, met als onderwerpen een adverteerderscase en de gevolgen van het nieuwe Google Adwords merkenbeleid. Traditiegetrouw wordt afgesloten met een site clinic. Search Marketing Thursday vindt deze keer plaats in Meeting Plaza Utrecht.

Zoekmachinemarketing doorgelicht?

Wil je op de hoogte zijn van de laatste cases, trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing? Dan moet je erbij zijn tijdens Search Marketing Thursday op 23 september a.s. Met drie interessante presentaties en een Site Clinic is het weer de moeite waard langs te komen. Vanaf 15:45 uur zijn bezoekers welkom in Meeting Plaza (Utrecht), waarna om 16:00 gestart wordt. Na afloop kan er geborreld worden en is ook er de mogelijkheid gezamenlijk een hapje te eten in een restaurant nabij (voor inschrijving: kijk op de site van SMT).

Wil je erbij zijn? Meld je hier aan.

Programma Search Marketing Thursday, 23 september 2010?

Hieronder de sprekers tijdens de aankomende editie. Waar gaan zij het over hebben?

 • Case adverteerder: Relaunch VGZ.nl  – Nina Baumann (UVIT)

  In juli 2010 heeft UVIT de site VGZ.nl opnieuw gelanceerd. Wat waren de SEO-learnings van deze relaunch en de migratie? Nina Baumann gaat er uitgebreid op in.

 • Nieuwe Google Adwords merkenbeleid Marieke Houden (Google)

  Vanaf 14 september 2010 gaat het nieuwe Google AdWords merkenbeleid in. Marieke Houden van Google vertelt over de gevolgen hiervan. (nb: in de aansluitende sessie van Arnoud Engelfriet wordt specifiek ingegaan op de juridische gevolgen van het nieuwe GA merkenbeleid).

 • Juridische aspecten nieuwe Google Adwords merkenbeleid – Arnoud Engelfriet (ICT-Jurist)

  Aanvullend op de eerdere sessie van Marieke Houden wordt in deze presentatie specifiek ingegaan op de juridische aspecten en gevolgen van het nieuwe GA merkenbeleid.

 • Site Clinic

  De SMT wordt – zoals bezoekers gewend zijn – afgesloten met de Site Clinic. Diverse door het publiek aangedragen websites worden onder de loep genomen door 3 SEO-experts. Zij geven tips over verbeterpunten op het gebied van usability en vindbaarheid.

Agenda seminars Search Marketing Thursday 2010

De Search Marketing Thursday vindt dit jaar verder nog plaats op 18 november 2010. Houd de website in de gaten voor de locatie en aanvullende informatie over het programma.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Niels Bijvoet
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Niels

Niels is een bevlogen Content Marketing Strateeg, en maakte bij Traffic Builders eerder al veel kilometers als SEO Consultant en Copywriter. Met waardevolle content-oplossingen de juiste doelgroepen faciliteren in ‘hun ideale klantreis door de funnel’ staat bij hem centraal. Dat kan via een ROI-gedreven multi-channel contentstrategie inclusief creative concepting, maar net zo goed via een subtiele speldenprik op het juiste moment. Daag hem uit, dan doet hij dat met jou!

Neem contact op met Niels
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.