Wolter Tjeenk Willink 20 maart 2009 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Search Engine Strategies – het internationale zoekmachinemarketing congres en forum – vond afgelopen maandag en dinsdag voor het eerst in Amsterdam plaats. Search Engine Strategies Amsterdam – kortweg SES – werd georganiseerd in hotel Krasnapolsky als vervanger van het oude ‘Speld in Hooiberg’ congres. Naast de Traffic Builders workshop over de integratie van zoekmachine marketing in de marketingmix op maandag, had ik op dinsdag de gelegenheid om als voorzitter van de Taskforce Search van het IAB een plenaire sessie te verzorgen. Hierin stond het selecteren van een zoekmachinemarketing bureau centraal. In deze post de presentatie “Het selecteren van een zoekmachine marketing bureau” via SlideShare en de download in PDF.


Bekijk en download de presentatie “Het selecteren van een zoekmachine marketing bureau”
De presentatie is onderstaand via SlideShare te bekijken. Klik hier om de presentatie “Het selecteren van een zoekmachine marketing bureau” in PDF te downloaden.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Presentatie “Het selecteren van een zoekmachine marketing bureau” tijdens SES Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/