Presentatie "Het selecteren van een zoekmachine marketing bureau" tijdens SES Amsterdam

Geschatte leestijd: 1 minuten

Search Engine Strategies – het internationale zoekmachinemarketing congres en forum – vond afgelopen maandag en dinsdag voor het eerst in Amsterdam plaats. Search Engine Strategies Amsterdam – kortweg SES – werd georganiseerd in hotel Krasnapolsky als vervanger van het oude ‘Speld in Hooiberg’ congres. Naast de Traffic Builders workshop over de integratie van zoekmachine marketing in de marketingmix op maandag, had ik op dinsdag de gelegenheid om als voorzitter van de Taskforce Search van het IAB een plenaire sessie te verzorgen. Hierin stond het selecteren van een zoekmachinemarketing bureau centraal. In deze post de presentatie “Het selecteren van een zoekmachine marketing bureau” via SlideShare en de download in PDF.


Bekijk en download de presentatie “Het selecteren van een zoekmachine marketing bureau”
De presentatie is onderstaand via SlideShare te bekijken. Klik hier om de presentatie “Het selecteren van een zoekmachine marketing bureau” in PDF te downloaden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.