SEO is een uitgebreid proces. Geen kortstondig project

Thomas, SEO-consultant

SEO-analyse (audit)

Met een complete SEO-strategie en SEO-analyse leggen we een langetermijnplan klaar. Ga voor maximale zichtbaarheid van jouw merk of organisatie en laat een goede, volledige analyse uitvoeren. Liever één aspect onder de loep nemen? We hebben de complete analyse opgesplitst in kleinere audits, zodat elk SEO-vraagstuk los te behandelen is.

Meer SEO-diensten:

Voordelen van een SEO-analyse (audit)

Een SEO-analyse is de basis voor een succesvolle SEO-strategie. Verschillende doelstellingen vragen om verschillende audits en tools. Met een analyse op maat geven we datagedreven advies. Aan de hand van kansen en verbeterpunten formuleren we de strategie. Voor optimaal resultaat voor jouw organisatie, zowel op de korte als lange termijn.

Het fundament voor succesvolle SEO

Met toekomstbestendige strategieën en analyses zorgen wij voor optimale online zichtbaarheid van merken. De impact van een volledige SEO-analyse is groot: hét fundament voor succesvolle SEO. Wij helpen jou op het gebied van zowel content en techniek als autoriteit.

Duidelijke focus en strategie

­­Een SEO-analyse levert duidelijke uitgangspunten op. Waar moet aan gewerkt worden en hoe pakken we dit samen aan? We gaan voor duidelijke focus: gebaseerd op data en de bedrijfsdoelstellingen van jouw organisatie. Een SEO-strategie biedt hier uitkomst en een concreet doel.

Verschillende audits voor jouw doelstellingen

  • De quickscan
  • Keywordanalyse
  • Keywordanalyse + mapping sitestructuur
  • Technisch verbeterplan
  • Laadsnelheid optimalisatieplan
  • URL-migratiedocument
  • URL-migratiebegeleiding
  • CMS-scan
  • Authority building audit

Tools in alle smaken

Wij focussen ons op alles wat jou écht verder helpt. Welke tools we ook nodig hebben voor crawling en indexatie, websitemigratie, rankingchecks en analyses: wij gebruiken ze. Alleen op die manier kunnen we een sterke SEO-strategie ontwikkelen voor optimaal resultaat voor jou organisatie. Ontdek onze resultaatgerichte manier van werken.

Robbert van Ekris | Senior SEO Consultant

Deze SEO-specialist loopt al een decennium bij ons rond. Technisch en analytisch zeer sterk. Altijd op de hoogte van de laatste trends en AI-ontwikkelingen.
Flinders: verbeterde vindbaarheid door focus op niet-generieke zoekwoorden-image

Flinders: verbeterde vindbaarheid door focus op niet-generieke zoekwoorden

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een SEO-audit?

Steeds meer bedrijven werken aan hun online vindbaarheid. De concurrentie in de organische zoekresultaten groeit. Waar liggen de kansen? Wat gaat nu echt het verschil maken? Een SEO-audit geeft een heel concreet én compleet beeld van de online vindbaarheid van jouw organisatie. Door een SEO-audit uit te laten voeren, weet je dan ook zeker dat je optimalisaties door gaat voeren die daadwerkelijk hout snijden.

Waaraan voldoet een goede SEO-analyse?

Tijdens een SEO-analyse worden diverse elementen, onderverdeeld in de drie pijlers techniek, content en autoriteit, aan een uitgebreide test onderworpen. We maken concreet op welke punten de website goed scoort en waar winst te behalen valt. Daarnaast wordt er een keywordanalyse gedaan en onderzoeken we de doelgroep en concurrentie. Een goede SEO-analyse is dan ook een uitgebreide toets die een zeer compleet beeld geeft van de online vindbaarheid van jouw organisatie.

Waarom starten met een SEO-quickscan?

Een SEO-quickscan is een eerste analyse van de website van jouw organisatie. De SEO-quickscan maakt direct inzichtelijk welke quick wins je kunt oppakken om de organische vindbaarheid te vergroten. Je plukt er dus direct de vruchten van. Daarnaast dient de SEO-quickscan als leidraad voor het bepalen van de te nemen vervolgstappen.

Wat is het voordeel van een SEO-rankingcheck?

Een SEO-rankingcheck maakt het mogelijk om de prestaties van een website te meten en waardevolle inzichten te krijgen. Het belangrijkste inzicht: de positie van jouw pagina’s in de zoekmachineresultaten. Het voordeel: verbeter de SEO-strategie van jouw organisatie en vergroot de relevantie van je keywords.

Wie volgt?

Mediq logo
Fletcher hotels logo
Kunstgrasnet.nl logo
Liander logo
Menzis logo
Koninklijke Horeca Nederland logo

Maatwerk SEO-analyse (audit)

Onze SEO-specialisten beschikken over een flinke dosis kennis, ervaring en zijn met name enorm nieuwsgierig. Ze willen samen met jou groeien, online resultaten boeken op basis van de gestelde KPI’s. Een SEO-analyse uitvoeren maakt hen enthousiast, waardoor ze altijd op zoek gaan naar nóg meer mogelijkheden. Die kansen worden onderzocht in een maatwerk SEO-analyse.

Stap 1: de quickscan

Een SEO-quickscan is een snelle website-analyse en de start van goed maatwerk. Op basis van deze audit checken we de kwaliteit van de content op jouw website, maar ook de technische facetten en autoriteit. De uitkomst van deze quickscan is de rode draad voor de SEO-strategie.

Uitwerking sitestructuur onmisbaar

Om goed vindbaar te zijn voor nieuwe bezoekers of potentiële leads is de sitestructuur van groot belang. Landt een bezoeker op jouw website? Dan is het prettig als deze goed in elkaar zit. Hoe minder klikken een bezoeker nodig heeft om te vinden wat hij zoekt, hoe groter de kans op conversie. In dit plan bouwen we je site hiërarchisch op, zodat er een duidelijke gestructureerde website ontstaat.

Een flinke bak ervaring

Traffic Builders heeft ruim 20 jaar ervaring als het gaat om SEO. Ooit gestart als zoekmachine-optimalisatiebureau maar inmiddels getransformeerd tot omnichannel online marketingbureau. Die transformatie zetten we voort door het verzamelen van data, ontwikkelen maar ook zeker blijven experimenteren. Wij geloven dat het namelijk altijd beter kan. Jij ook?

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden