SEO-strategie is véél meer dan alleen focus op keywords

Robbert, SEO-consultant

SEO-strategie (advies)

Een gedegen zoekwoordonderzoek, websitemigratie, creatieve content maken: ga voor maximale zichtbaarheid van jouw organisatie en stippel met ons je SEO-strategie uit.

Meer SEO-diensten:

Maatwerk SEO-strategie (advies)

Tegenwoordig kom je er niet meer mee weg: inkopen van bulk-links en pagina’s met ellenlange copy. Wil je beter gevonden worden in Google? Bouw aan een SEO-strategie die op maat is gemaakt voor jouw gebruiker. Ga voor relevante copy (content), een gebruiksvriendelijke website (techniek) én kwalitatieve goede links (autoriteit). Als je ervoor zorgt dat deze drie pijlers met elkaar verbonden zijn, dan ga je écht scoren.

Start met een SEO-quickscan

Ondanks de naam is de quickscan juist een uitgebreide audit. Met deze scan checken we alle SEO-facetten. Overkoepelend kijken we naar opvallendheden in techniek, content en autoriteit. Én we checken de algemene kwaliteit van deze drie pijlers. De uitkomst van de audit biedt alle houvast voor SEO-succes. De strategie kunnen jullie indien gewenst zelf opstellen, maar uiteraard helpen wij graag.

Jaarplan en doelstellingen

Merkbekendheid vergroten voor jouw organisatie? Meer websitebezoekers trekken? Een audit is de rode draad in de SEO-strategie. Op basis van onze bevindingen stellen we een jaarplan en doelstellingen op, zodat we een duidelijk stip op de horizon hebben om naar toe te werken.

Het grote plaatje

Op basis van een analyse formuleren we verbeterpunten per pijler. Maar, je boekt pas echt resultaat als content, techniek en autoriteit samenwerken. We adviseren je daar dan ook graag over. Toch liever op één pijler focussen? Geen probleem, we denken met je mee en ondersteunen waar jij wil. Zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen.

Multidisciplinaire aanpak

Met een gedegen SEO-strategie boek je grootse resultaten. Daarbij zoeken we graag de samenwerking op met andere disciplines. Want wanneer SEO en SEA samenwerken, geeft dit pas echt een boost aan je resultaten. We geven advies en ondersteunen waar nodig.

Thomas Klamer | Digital Consultant | SEO

Thomas is een van onze SEO-specialisten die zijn hand niet omdraait voor complexe trajecten, technische migraties en keywordanalyses.
Awarded
Pon Business Mobility: SEO in een nichemarkt (winnaar Global Search Award 2020)-image

Pon Business Mobility: SEO in een nichemarkt (winnaar Global Search Award 2020)

Lees verder

Veelgestelde vragen over SEO

Wat is de basis van een SEO-strategie?

De basis van een goede SEO-strategie bestaat uit vier elementen: het zoekwoordonderzoek, content, de techniek en autoriteit. Door te werken aan goede content met relevante keywords, een soepel werkende website en autoriteit door middel van linkbuilding pak je alle elementen aan die essentieel zijn voor een goede vindbaarheid.

SEO-website verbeteren: waar beginnen? 

SEO is een breed vakgebied dat verschillende facetten beslaat. Waar je het beste kunt beginnen, hangt volledig af van de huidige staat en vindbaarheid van de website en de online doelstellingen van jouw organisatie. Wij ontzorgen je graag van A tot Z. Van quick wins tot het detecteren van nieuwe kansen en het formuleren van een gedegen strategie.

SEO-strategie versus SEO-rapport: wat is het verschil?

Een rapport komt voort uit een audit of quick-scan. In het rapport zetten we puntsgewijs uiteen hoe het is gesteld met de online vindbaarheid van jouw organisatie. Het geeft inzicht in kansen en eventuele beperkingen op SEO-gebied. Een SEO-strategie is juist een onderbouwd actieplan met concrete stappen om jouw online vindbaarheid te vergroten.

Zit bij een SEO-strategie een keywordanalyse?

Sterker nog: een keywordanalyse is een cruciaal onderdeel van de SEO-strategie. Het keywordonderzoek geeft inzicht in hoe de doelgroep zoekt: welke zoektermen gebruikt men om te zoeken naar de producten of diensten die jouw organisatie aanbiedt? En welke informatiebehoefte heeft de doelgroep? De antwoorden op deze vragen staan aan de basis van de SEO-strategie.

Wie volgt?

Mediq logo
Fletcher hotels logo
Kunstgrasnet.nl logo
Liander logo
YourInkstation logo
Refurbished logo

SEO-specialisten van Traffic builders

Een datagedreven SEO-strategie op basis van content, techniek en autoriteit, een SEO-team van knappe koppen én de samenwerking met andere marketingdisciplines. Die combinatie maakt onze werkwijze ijzersterk.

Altijd up-to-date

De nieuwste technieken, type kanalen en tools: wij zijn op de hoogte van alles wat nieuw is in SEO-land. De Helpful Content Update? Kennen we. Een SEO-concurrentieanalyse maken? Doen we. Focus op longtail keywords. Uiteraard. Geloof ons: wij laten geen kans onbenut en zijn voorbereid op iedere trend.

De juiste koers varen

Door elke maand bij te sturen op basis van een rapportage, weten we of we de juiste koers varen richting het einddoel. Dat einddoel leggen we vast in een jaarplan. Aan het einde van elke maand passen we aan waar nodig, blijven we alert en komen we steeds een stapje dichterbij die nummer 1-positie in zoekmachines en een hogere relevantie voor de doelgroep.

Prijzenpot: Global Search Award

Vaak zijn we nog iets te terughoudend, dus daar gaan we verandering in brengen. Als winnaar van de Global Search Award in de categorie ‘Best Use of SEO B2B’ zijn we natuurlijk mega trots. En als bedrijf dat zich profileert datagedreven te zijn, moet je dit toch juist delen? Dachten wij ook.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden