SES Amsterdam 2011: Traffic Builders gastspreker en genomineerd voor Speld award

SES Amsterdam - Search Engine Strategies 2011Op 5 en 6 oktober wordt SES Amsterdam 2011 georganiseerd in het Barbizon Plaza Hotel. Het is de 3e keer dat Search Engine Strategies, het wereldwijd bekende zoekmachinemarketing congres, neerstrijkt in Amsterdam. Traffic Builders is ook deze keer weer aanwezig en verzorgt een intensieve training “integrale zoekmachinemarketing strategie” op 5 oktober, gevolgd door een workshop “Effectief Google Adwords campagnemanagment” op 6 oktober.


Programma SES Amsterdam 2011

Search Engine Strategies Amsteram is traditioneel onderverdeeld in een trainingdag op 5 oktober en een congresdag op 6 oktober. De trainingdag bestaat uit 2 tracks van elk 2 trainingen, waarin diverse onderwerpen uitgebreid worden besproken.

Onderwerpen zijn:

  • Affiliate marketing als verlengstuk van de Search strategie;
  • Panda Update;
  • Social media & Search;
  • Ontwikkelen van een integrale zoekmachinemarketing strategie voor 2012.

De congresdag op 6 oktober kent diverse keynotes van onder andere Joost de Valk (@Yoast) en parallelsessies waarin workshops worden gegeven over onderwerpen variërend van trends en ontwikkelingen, een SEO site clinic en Google Webmaster Tools tot de Google Adwords workshop verzorgd door Traffic Builders om 13.45.

Uitreiking zoekmachinemarketing award “De Speld”

Daarnaast wordt tijdens SES Amsterdam de jaarlijkse zoekmachinemarketing award uitgereikt: de Speld. Traffic Builders is samen met OrangeValley en bGenius genomineerd voor deze vakprijs met haar case “Search als integrale bedrijfsstrategie” in samenwerking met energieleverancier Oxxio; één onze opdrachtgevers die wij zeer dankbaar zijn voor de medewerking aan deze case.

Inschrijven voor SES Amsterdam

Inschrijven voor SES Amsterdam kan nog tot en met 4 oktober voor de trainingen en 5 oktober voor de congresdag zelf. Een must voor online marketeers die meer willen weten van het steeds sneller veranderende vakgebied van SEO en SEA. Ben je nog niet aangemeld? Schrijf je dan direct in. Relaties van Traffic Builders profiteren (op aanvraag) van 25% korting op de toegangsprijzen.