SES Amsterdam 2011: Traffic Builders gastspreker en genomineerd voor Speld award

Geschatte leestijd: 2 minuten

SES Amsterdam - Search Engine Strategies 2011Op 5 en 6 oktober wordt SES Amsterdam 2011 georganiseerd in het Barbizon Plaza Hotel. Het is de 3e keer dat Search Engine Strategies, het wereldwijd bekende zoekmachinemarketing congres, neerstrijkt in Amsterdam. Traffic Builders is ook deze keer weer aanwezig en verzorgt een intensieve training “integrale zoekmachinemarketing strategie” op 5 oktober, gevolgd door een workshop “Effectief Google Adwords campagnemanagment” op 6 oktober.


Programma SES Amsterdam 2011

Search Engine Strategies Amsteram is traditioneel onderverdeeld in een trainingdag op 5 oktober en een congresdag op 6 oktober. De trainingdag bestaat uit 2 tracks van elk 2 trainingen, waarin diverse onderwerpen uitgebreid worden besproken.

Onderwerpen zijn:

  • Affiliate marketing als verlengstuk van de Search strategie;
  • Panda Update;
  • Social media & Search;
  • Ontwikkelen van een integrale zoekmachinemarketing strategie voor 2012.

De congresdag op 6 oktober kent diverse keynotes van onder andere Joost de Valk (@Yoast) en parallelsessies waarin workshops worden gegeven over onderwerpen variërend van trends en ontwikkelingen, een SEO site clinic en Google Webmaster Tools tot de Google Adwords workshop verzorgd door Traffic Builders om 13.45.

Uitreiking zoekmachinemarketing award “De Speld”

Daarnaast wordt tijdens SES Amsterdam de jaarlijkse zoekmachinemarketing award uitgereikt: de Speld. Traffic Builders is samen met OrangeValley en bGenius genomineerd voor deze vakprijs met haar case “Search als integrale bedrijfsstrategie” in samenwerking met energieleverancier Oxxio; één onze opdrachtgevers die wij zeer dankbaar zijn voor de medewerking aan deze case.

Inschrijven voor SES Amsterdam

Inschrijven voor SES Amsterdam kan nog tot en met 4 oktober voor de trainingen en 5 oktober voor de congresdag zelf. Een must voor online marketeers die meer willen weten van het steeds sneller veranderende vakgebied van SEO en SEA. Ben je nog niet aangemeld? Schrijf je dan direct in. Relaties van Traffic Builders profiteren (op aanvraag) van 25% korting op de toegangsprijzen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.