Geschatte leestijd: < 1 minuten

StreetView Sex WaxNaar aanleiding van een blogpost op Johnon.com, had ik met mijn collega Simme Volkers een discussie over Google’s StreetView. De mening van John Andrews over Google’s Streetview is dat de technische nerds van Google in al hun enthousiasme voor de zoveelste keer volledig voorbij gaan aan de privacy van de consument. Zelfs tachtig procent van de consumenten geeft momenteel aan de dienst niet waardevol te vinden. Ondertussen breidt Google de dienst uit naar meerdere steden.

Over Sex Wax
In de anekdote van John Andrews vertelt hij over surfers die hun ‘secret surf spots’ beschermen door de lenzen van camera’s van nieuwsgierige journalisten van surfmagazines te besmeuren met Sex Wax (of gewoonweg ‘Surf Wax’). Die Wax zou niet misstaan op de lenzen op de camera’s in Google’s rondrazende StreetView busjes.

Over Google StreetView
StreetView is een onderdeel van Google Maps waarbij je virtueel door straten kunt navigeren door te klikken op 3D foto’s. Daarbij kan het zomaar gebeuren dat je al neuspeuterend, intiem bezig zijnd of wildplassend wordt gefotografeerd. De dienst is momenteel beschikbaar in San Diego, Los Angeles, Houston, Orlando en San Francisco, maar zal t.z.t. ook wel deze kant opkomen.

Zitten we hier op te wachten, of wordt het tijd voor Sex Wax?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.