Wolter Tjeenk Willink 09 augustus 2007 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

StreetView Sex WaxNaar aanleiding van een blogpost op Johnon.com, had ik met mijn collega Simme Volkers een discussie over Google’s StreetView. De mening van John Andrews over Google’s Streetview is dat de technische nerds van Google in al hun enthousiasme voor de zoveelste keer volledig voorbij gaan aan de privacy van de consument. Zelfs tachtig procent van de consumenten geeft momenteel aan de dienst niet waardevol te vinden. Ondertussen breidt Google de dienst uit naar meerdere steden.

Over Sex Wax
In de anekdote van John Andrews vertelt hij over surfers die hun ‘secret surf spots’ beschermen door de lenzen van camera’s van nieuwsgierige journalisten van surfmagazines te besmeuren met Sex Wax (of gewoonweg ‘Surf Wax’). Die Wax zou niet misstaan op de lenzen op de camera’s in Google’s rondrazende StreetView busjes.

Over Google StreetView
StreetView is een onderdeel van Google Maps waarbij je virtueel door straten kunt navigeren door te klikken op 3D foto’s. Daarbij kan het zomaar gebeuren dat je al neuspeuterend, intiem bezig zijnd of wildplassend wordt gefotografeerd. De dienst is momenteel beschikbaar in San Diego, Los Angeles, Houston, Orlando en San Francisco, maar zal t.z.t. ook wel deze kant opkomen.

Zitten we hier op te wachten, of wordt het tijd voor Sex Wax?

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Sex Wax Google's Camera's

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.