Geschatte leestijd: 1 minuten

StreetView Sex WaxNaar aanleiding van een blogpost op Johnon.com, had ik met mijn collega Simme Volkers een discussie over Google’s StreetView. De mening van John Andrews over Google’s Streetview is dat de technische nerds van Google in al hun enthousiasme voor de zoveelste keer volledig voorbij gaan aan de privacy van de consument. Zelfs tachtig procent van de consumenten geeft momenteel aan de dienst niet waardevol te vinden. Ondertussen breidt Google de dienst uit naar meerdere steden.

Over Sex Wax
In de anekdote van John Andrews vertelt hij over surfers die hun ‘secret surf spots’ beschermen door de lenzen van camera’s van nieuwsgierige journalisten van surfmagazines te besmeuren met Sex Wax (of gewoonweg ‘Surf Wax’). Die Wax zou niet misstaan op de lenzen op de camera’s in Google’s rondrazende StreetView busjes.

Over Google StreetView
StreetView is een onderdeel van Google Maps waarbij je virtueel door straten kunt navigeren door te klikken op 3D foto’s. Daarbij kan het zomaar gebeuren dat je al neuspeuterend, intiem bezig zijnd of wildplassend wordt gefotografeerd. De dienst is momenteel beschikbaar in San Diego, Los Angeles, Houston, Orlando en San Francisco, maar zal t.z.t. ook wel deze kant opkomen.

Zitten we hier op te wachten, of wordt het tijd voor Sex Wax?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

Nieuwsbrieven
Email*
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Blog
 
 

Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement