Frans van Dolderen 13 augustus 2008 / Social Media Marketing
Leestijd: < 1 minuten

Hoewel social networks in Amerika niet meer de enorme groei aan nieuwe gebruikers zien die er eerst was, wint deze tak van social media nog steeds explosief aan terrein in de rest van de wereld. Dit concludeert Comscore. Ook Europa blijft niet achter in deze ontwikkeling.

Van de verschillende social networks mochten vooral Facebook en Hi5 veel nieuwe bezoekers verwelkomen. Facebook kreeg in juni 2008 153% meer unieke bezoekers dan in dezelfde maand van het jaar daarvoor. In Europa bedroeg de stijging van het aantal unieke bezoekers van Facebook 303%. Voor Hi5 verdubbelde het aantal bezoekers in juni 2008 ten opzichte van juni 2007.

De toenemende populariteit van social networks is nog steeds een ontwikkeling om rekening mee te houden. Al eerder was op TBlog te lezen hoe uitgebreid de mogelijkheden zijn om (gratis of tegen betaling) te adverteren in social networks. Ook Google neigt steeds meer richting social media met de lancering van Knol, de overname van Digg en de mogelijkheid om zoekresultaten te laten beoordelen door gebruikers. Het is een kwestie van tijd voordat social media en social networks niet meer weg te denken zijn uit de zoekmachinemarketing.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Social networks blijven exponentieel stijgen in populariteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/