Soft launch search engine ranking tool RankInspector op 16 oktober 2008

Geschatte leestijd: 2 minuten

De soft launch van RankInspector vindt plaats op 16 oktober 2008. RankInspector is een online search engine ranking tool die ontwikkeld is binnen de muren en met de kennis van Traffic Builders. Hieronder vindt u een korte beschrijving met de belangrijkste mogelijkheden van RankInspector.

Active Image

Wat is RankInspector?
RankInspector is een online SEO analyse & rapportage service die u in staat stelt om uw search engine rankings te bewaken en waar nodig bij te sturen. U heeft als bedrijf continue grip op uw ranking in de zoekmachines en die van uw belangrijkste concurrenten.

Welke functies en voordelen biedt RankInspector?
RankInspector biedt vele unieke mogelijkheden. U krijgt de volgende tools om uw vindbaarheid te verbeteren:

Tools voor analyse, rapportage en optimalisatie van uw website
RankInspector analyseert en rapporteert niet alleen uw search engine rankings, maar geeft u ook mogelijkheden om uw search engine rankings bij te sturen door uw website te optimaliseren.

XML Sitemap generator (keyword density tool)
De RankInspector XML Sitemap generator tool geeft uw website weer in een overzichtelijke structuur. De keyword density tool vertelt u in welke mate u keywords toepast op uw pagina's. Hierdoor heeft u snel inzicht in de vindbaarheid van de verschillende pagina's van uw website en de mogelijkheden om deze beter vindbaar te maken.

Snippet viewer
Hoe zien anderen uw website in de zoekresultaten? De RankInspector Snippet Viewer laat u zien op welke manier uw website zich presenteert in de verschillende zoekmachines. Zorg dat u vertelt wat u wilt vertellen in de korte tekst die de zoekmachine u biedt. Perfectioneer deze beschrijving met de Snippet Viewer van RankInspector.

Keyword analyse tool
RankInspector geeft suggesties voor relevante keywords waarmee uw vindbaarheid vergroot kan worden. Zijn er keywords die u niet gebruikt, maar uw concurrentie wel? Zijn er keywords die door de markt onbenut worden gelaten, terwijl ze (veel) bezoekers genereren? Dit ontdekt u met de keyword analyse tool van RankInspector.

Linkbuilding tool
Links van andere websites zijn online aanbevelingen van anderen voor uw website. RankInspector analyseert op basis van uw website de meest waardevolle websites die naar u kunnen linken. Links van de door RankInspector gevonden websites verhogen uw vindbaarheid aanzienlijk, doordat uw website hoger wordt gewaardeerd door zoekmachines.

Concurrentie-benchmark tool
De prestaties van uw concurrenten in de zoekmachines worden door RankInspector afgezet tegen uw eigen prestaties. Zo krijgt u direct inzicht in de mogelijkheden waarop u uw online concurrentiepositie kunt versterken.

Meewerken aan de soft launch van RankInspector?
Wilt u meewerken aan de soft launch van RankInspector die op 16 oktober plaatsvindt? Klik hier voor de gratis Trial van Rankinspector en ondervind kosteloos een maand lang eigenhandig de voordelen van RankInspector.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.