Wolter Tjeenk Willink 25 februari 2007 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Zoek je een stageplek of afstudeerstage bij een jonge organisatie op het snijvlak van marketing en ICT? Dan biedt zoekmachinemarketing je een wereld aan mogelijkheden! Traffic Builders is een toonaangevend en innovatief zoekmachinemarketingbureau en heeft vrijwel doorlopend stageplekken en afstudeerstages beschikbaar voor studenten marketing en hogere informatica (HBO/WO).

Afstudeerstage / stage voor commerciële HBO studenten met passie voor online marketing
Zoekmachinemarketing is één van de meest effectieve marketingmethoden ooit. Het is een dynamisch vakgebied dat dicht tegen bedrijfsprocessen als ICT en PR en andere online marketingmethoden aanligt. Studeer je Commerciële Economie, Media & Information Management, Small Business, Marketing of een andere commerciële opleiding en heb je affiniteit met internet? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een commerciële stageplek of afstudeerstage bij Traffic Builders!

Stage voor studenten Hogere Informatica (en equivalenten)
Zoekmachinemarketing is ook een kennisintensief vakgebied. Traffic Builders ontwikkelt inhouse diverse SEO tools zoals RankInspector en applicaties die communiceren met het advertentieplatform van Google Adwords via de Google API. Heb je kennis van MySQL/PHP en/of .NET, of zoek je juist een stage of afstudeerstage waarin je je webdesign en front-end development skills kunt verbeteren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Zoek je een stage als PHP programmeur / developer? Ga dan direct naar de stage PHP / .NET programmeur.

Studenten HBO Duaal Commerciële Economie
Ook duaal-studenten die een opleiding Commerciële Economie of andere marketing HBO-opleiding volgen worden aangemoedigd te reageren.

Wil jij je afstudeerstage of stageplek bij een gerenommeerd zoekmachinemarketingbureau vervullen?
Neem dan contact op door schriftelijk of per e-mail te solliciteren, voorzien van C.V., ter attentie van Joost van Deursen.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Stageplek / Afstudeerstage nodig? Stageplekken in online marketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.