Wolter Tjeenk Willink 18 december 2007 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Begin november riepen we je als lezer op om te stemmen op Traffic Builders' TBlog als één van je top 5 marketingblogs voor de Marcom Top 100 van Marketingfacts. Bij de laatste update werden we hekkensluiter van de lijst, wat weer een mooie backlink opleverde. Bij de eerstvolgende update worden de rankings opnieuw samengesteld aan de hand van o.a. het aantal stemmen van de lezers. Initiatiefnemer Marco Derksen riep vannacht om 03.01 (donkere dagen voor Kerst Marco?) dan ook alle geregistreerde lezers van Marketingfacts op opnieuw te stemmen.

Dus mocht je ook opnieuw gaan stemmen, laat dan je waardering voor Traffic Builders' TBlog blijken! En denk ook andere andere interessante (zoekmachine)marketingblogs zoals Usarchy, Chapter42, Edwords & Netters. Nog niet geregistreerd als lezer van Marketingfacts? Klik dan hier. Dank!

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on TBlog in de Marcom top 100!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/