TBlog in de Marcom top 100!

Geschatte leestijd: 1 minuten

Begin november riepen we je als lezer op om te stemmen op Traffic Builders' TBlog als één van je top 5 marketingblogs voor de Marcom Top 100 van Marketingfacts. Bij de laatste update werden we hekkensluiter van de lijst, wat weer een mooie backlink opleverde. Bij de eerstvolgende update worden de rankings opnieuw samengesteld aan de hand van o.a. het aantal stemmen van de lezers. Initiatiefnemer Marco Derksen riep vannacht om 03.01 (donkere dagen voor Kerst Marco?) dan ook alle geregistreerde lezers van Marketingfacts op opnieuw te stemmen.

Dus mocht je ook opnieuw gaan stemmen, laat dan je waardering voor Traffic Builders' TBlog blijken! En denk ook andere andere interessante (zoekmachine)marketingblogs zoals Usarchy, Chapter42, Edwords & Netters. Nog niet geregistreerd als lezer van Marketingfacts? Klik dan hier. Dank!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement