TBlog in de Marcom top 100!

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Begin november riepen we je als lezer op om te stemmen op Traffic Builders' TBlog als één van je top 5 marketingblogs voor de Marcom Top 100 van Marketingfacts. Bij de laatste update werden we hekkensluiter van de lijst, wat weer een mooie backlink opleverde. Bij de eerstvolgende update worden de rankings opnieuw samengesteld aan de hand van o.a. het aantal stemmen van de lezers. Initiatiefnemer Marco Derksen riep vannacht om 03.01 (donkere dagen voor Kerst Marco?) dan ook alle geregistreerde lezers van Marketingfacts op opnieuw te stemmen.

Dus mocht je ook opnieuw gaan stemmen, laat dan je waardering voor Traffic Builders' TBlog blijken! En denk ook andere andere interessante (zoekmachine)marketingblogs zoals Usarchy, Chapter42, Edwords & Netters. Nog niet geregistreerd als lezer van Marketingfacts? Klik dan hier. Dank!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.