Marek 03 augustus 2009 / Social Media Marketing
Leestijd: < 1 minuten

De tijdsbesteding op social media is bij gelijkblijvende tijd dat mensen online zijn verdubbeld. Dat blijkt uit een onderzoek van Forrester onder 40.000 Amerikanen dat vorige week werd gepubliceerd. De tijd dat mensen online zijn, is ten opzichte van 2008 niet veranderd. Juist in dat licht is het opvallend dat er zoveel meer tijd aan social media wordt besteed.


De tijd die online wordt besteed steeg de afgelopen 5 jaar flink, maar nu lijkt deze niet meer verder te groeien. Reden hiervoor lijkt te zijn dat mensen precies weten waar ze hun informatie vandaan moeten halen, waardoor het zoeken naar informatie veel minder tijd in beslag neemt. Door dit veranderde gedrag is de tijd die online wordt gespendeerd nog steeds 12 uur.

De social media mochten 15% meer aanhangers verwelkomen in 2009, waardoor nu ongeveer 1 op de 3 surfers als aanhanger een sociaal netwerk frequenteert. De categorie ‘social media’ was de enige waarin een stijging van dergelijk formaat te zien was. De televisie verslaat internetten nog steeds met 13 uur per week en blijft daarmee onveranderd de populairste tijdsbesteding. Social advertising krijgt een belangrijkere rol in online advertising door deze toenemende tijdsbesteding aan social media.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Tijdsbesteding social media verdubbeld, tijd online hetzelfde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/