Search Ads 360

Haal het maximale uit je campagnes in het zoeknetwerk

Wil je Google Ads advertenties optimaliseren op basis van display campagne prestaties? Zoek je een tool waarmee je Google Shopping campagnes kunt automatiseren? Search Ads 360 biedt geavanceerde mogelijkheden voor feed-based advertising, maar ook voor cross-mediaal campagne- en automated bid management.

Wat is Search Ads 360?

Met Search Ads 360 haal je het maximale uit je campagnes in het zoeknetwerk. Met Search Ads 360 kun je in realtime en geschaald reageren op een voortdurend veranderende markt. Zo kun je in Search Ads 360 Google Ads en Microsoft Ads campagnes optimaliseren op basis van doelgroepdata en campagneprestaties uit display advertising, en andersom. Automatisch en in real-time. De Search Ads Commerce Suite, onderdeel van Search Ads 360, stelt je bovendien in staat om Google Merchant Center, Google Shopping en Google Local Inventory campagnes te automatiseren.

De voordelen van Google Search Ads 360 op een rijtje:

  • Volledige data synchronisatie naar DoubleClick Bid Manager.
  • Managen en optimaliseren van advertenties via Bing, Yahoo, Google Search.
  • Cross-device en mobiel verkeer meten.
  • Actiegericht handelen op bezoekersinzichten via DoubleClick Bid Manager.

Ontdek de mogelijkheden van Search Ads 360 via Traffic Builders

Onze SEA experts werken voor onze opdrachtgevers altijd met “best of breed” technologieplatformen, zo ook met Google Marketing Platform. Wil je wel de regie zelf in de hand hebben, maar toch profiteren van de service en de expertise van Traffic Builders? Laten we dan de mogelijkheden van Search Ads 360 via Traffic Builders bespreken!

Daag ons uit!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Search Ads 360? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Laat ons contact met je opnemen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.