Adcore

adCore

Zoek je naar een goede én snelle manier om jouw grote productaanbod live te zetten? Wil je dit specifiek en relevant voor je doelgroep doen? Dan is adCore het antwoord!

Door middel van een goede productfeed kunnen onze SEA experts eenvoudig duizenden van jouw producten of diensten live zetten, specifiek getarget zodat ze relevant zijn voor jouw doelgroep. adCore is daarnaast ook te gebruiken voor generieke campagnes, dus in beide gevallen zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep al meteen bereikt wordt wanneer zij slechts hun zoekwoord hebben ingetypt.

Onze ervaring met adCore reikt verder dan enkel webshops. adCore en feed-based advertising is ook interessant wanneer je bijvoorbeeld reizen of vacatures aanbiedt. Heb jij:

  • een groot aanbod?
  • een (product) feed?
  • een variabel assortiment?
  • vaak wijzigingen in de voorraadstatus?
  • vaak wijzingen in de prijs?

Dan zorgt adCore voor een extreem efficiënt campagnebeheer. Je bespaart meer tijd door automatisch advertenties te genereren en te wijzigen. Je adverteert niet meer met producten die niet op voorraad zijn en je hebt in no time de grootste digitale etalage die gevuld is met specifieke items waardoor het extra waardevol is voor bezoekers. Zo dek je in één keer alle relevante long-tail keywords af!

Ontdek de mogelijkheden van adCore via Traffic Builders

Onze SEA experts werken graag met adCore voor onze opdrachtgegevens, maar wij kunnen ook licenties uitgeven. Heb je het beheer van campagnes liever in eigen hand, maar wil je toch profiteren een adCore licentie gecombineerd met de service en de expertise van Traffic Builders. Laten we dan de mogelijkheden van adCore via Traffic Builders bespreken!

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van adCore? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement