Google Analytics 360

Analytics 360

Krijg een 360-graden view van het gedrag van jouw klanten
Google Analytics 360

Wil je een 360-graden view hebben van het gedrag van jouw klanten, zodat je hier op in kunt spelen met de juiste boodschap, het juiste kanaal en op het juiste moment?

Wat is Google Analytics 360?

De Google Analytics 360 suite is een combinatie van geïntegreerde data- en marketinganalytics-producten, speciaal ontworpen voor de behoeften van enterprise-class marketeers. Breng de hele customer journey zo compleet mogelijk in kaart, zodat er een duidelijk beeld is van de touchpoints, kanalen en devices die de consument gebruikt!

Samenwerking van alle 360 tools

Een ingebouwde intelligentie door de integratie van de producten binnen de suite, maar ook door de samenwerking met andere Google-producten (Ads, Search 360 en 3rd-party platforms) die jou inzichten geeft en in staat stelt snel actie te kunnen ondernemen door aan de juiste knoppen te draaien. De Google Analytics 360 Suite geeft een consistente gebruikerservaring en cross product data-integratie. Het is een compleet marketing-meetplatform geworden.

Traffic Builders als Google analytics 360 reseller

Waarom zou je de Google Analytics 360 producten juist bij Traffic Builders aanschaffen? Naast deze handige tool krijg je:

  • Implementatieadvies: Traffic Builders speelt een adviserende en coördinerende rol bij de technische implementatie van Google Analytics 360. Zo worden de databeschikbaarheid en -kwaliteit geborgd en worden ze vertaald naar actiegerichte inzichten;
  • Training en ondersteuning op maat: wij geven incompany trainingen en dedicated support bij gebruikers- en implementatievraagstukken;
  • Maatwerk development: ontwikkeling van customer dashboards, platformintegratie van Google Analytics 360 met third-party software, zoals een CRM-, CMS-, Business Intelligence of een ander backoffice systeem en ontwikkeling van extensies op Google Analytics en Google Big Query.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Google analytics 360? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Laat ons contact met je opnemen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Maurits

Maurits is onze Client & Strategy Director. Daarmee is hij verantwoordelijk voor alle strategen en commerciele activiteiten binnen Traffic Builders. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met BBQ’en en zijn gezin. Hij maakt een killer pulled-pork en is altijd in voor een gezellig avondje met vrienden of collega’s. Je kunt bij hem terecht voor al je commerciële en strategische vragen.

Neem contact op met Maurits
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.