Channable

Channable

Zoek je een tool die al jouw producten eenvoudig kan doorzetten naar vergelijkers? Heb jij een groot assortiment, maar wil je toch effectief jouw campagnes specifiek opzetten? Channable is een uitstekende managementtool voor adverteren via feed management.

Hiermee kun je jouw producten doorzetten naar meer dan 1000 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. Deze tool maakt het managen van campagnes gemakkelijker, biedt uitgebreide opties en features om effectief om te kunnen gaan met een variabele voorraad en variërende prijzen.

Onze ervaring met Channable reikt verder dan enkel webshops. Channable en feed-based advertising is ook interessant wanneer je bijvoorbeeld reizen of vacatures aanbiedt. Heb jij:

  • een groot aanbod?
  • een (product) feed?
  • een variabel assortiment?
  • vaak wijzigingen in de voorraadstatus?
  • vaak wijzingen in de prijs?

Dan zorgt Channable voor een extreem efficiënt campagnebeheer. Je bespaart meer tijd door automatisch advertenties te genereren en te wijzigen. Je adverteert niet meer met producten die niet op voorraad zijn en je hebt in no time de grootste digitale etalage die gevuld is met specifieke items waardoor het extra waardevol is voor bezoekers. Zo dek je in één keer alle relevante long-tail keywords af!

Ontdek de mogelijkheden van Channable via Traffic Builders

Traffic Builders is uitgeroepen tot Channable Gold Partner 2018. Onze SEA experts werken voor onze opdrachtgevers graag met Channable. Wil je zelf de regie in de hand hebben, maar toch profiteren van de service en de expertise van Traffic Builders? Laten we dan de mogelijkheden van Channable via Traffic Builders bespreken!

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Channable? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Gerelateerde tools
Mitchell de Vries
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Mitchell

Mitchell is sinds augustus 2014 werkzaam bij Traffic Builders als Online Advertising Consultant. Hier kreeg hij de kans om te doen wat hij leuk vindt en zijn kennis over online marketing steeds verder te verbreden. Inmiddels is hij Product Manager SEA. Hij is gek op het proberen van nieuwe “gadgets” en staat vaak vooraan in de rij op het moment dat er iets nieuws wordt gelanceerd waarbij hij zijn huis verder kan automatiseren. Hij speelt regelmatig ‘Destiny’ met vrienden op de PS4.

Neem contact op met Mitchell
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.