Wil je eenvoudig rich media uitingen opmaken? Zoek je een tool waarin je display advertenties centraal creëert, beheert en publiceert? Display & Video 360 is een toolset die jou in staat stelt display advertenties te creëren en die direct uit te serveren via Campaign Manager.

Van de standaard IAB formaten tot rich media, video en mobile plug-and-play ads en YouTube advertentieformaten; het kan centraal worden gecreëerd, beheerd en gepubliceerd naar Campaign Manager. Je kunt gemakkelijk rich media advertenties bouwen door de geïntegreerde advertentie autorisatie tools. Een web app helpt je om jouw campagnes te managen en met de advertentie-preview tool kun je jouw advertentie in web en mobiele omgeving bekijken. Tevreden? Stuur dan direct jouw advertentie door naar Google voor review en publicatie.

Ontdek de mogelijkheden van Google Marketing Platform via Traffic Builders

Onze SEA experts werken voor onze opdrachtgevers altijd met “best of breed” technologieplatformen, zo ook met Google Marketing Platform. Wil je wel de regie zelf in de hand hebben, maar toch profiteren van de service en de expertise van Traffic Builders? Laten we dan de mogelijkheden via Traffic Builders bespreken!

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.