Doubleclick for Search

DoubleClick for Search

Wil je AdWords advertenties optimaliseren op basis van display campagne prestaties? Zoek je een tool waarmee je Google Shopping campagnes kunt automatiseren? DoubleClick for Search biedt geavanceerde mogelijkheden voor feed-based advertising, maar ook voor cross-mediaal campagne- en bid management.

Zo kun je in DS3 Google AdWords en Bing Ads campagnes optimaliseren op basis van doelgroepdata en campagneprestaties uit display advertising, en andersom. Automatisch en in real-time. De DoubleClick Search Commerce Suite, onderdeel van DS3, stelt je bovendien in staat om Google Merchant Center, Google Shopping en Google Local Inventory campagnes te automatiseren.

De voordelen van DoubleClick Search op een rijtje:

  • Volledige data synchronisatie naar DoubleClick Bid Manager.
  • Managen en optimaliseren van advertenties via Bing, Yahoo, Google Search.
  • Cross-device en mobiel verkeer meten.
  • Actiegericht handelen op bezoekersinzichten via DoubleClick Bid Manager.

Ontdek de mogelijkheden van DoubleClick via Traffic Builders

Onze SEA experts werken voor onze opdrachtgevers altijd met “best of breed” technologieplatformen, zo ook met DoubleClick Digital Marketing Suite. Wil je wel de regie zelf in de hand hebben, maar toch profiteren van de service en de expertise van Traffic Builders? Laten we dan de mogelijkheden van DoubleClick via Traffic Builders bespreken!

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van DoubleClick for Search? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.