Google Analytics 360 Suite

Google Analytics 360 Suite

Wil je een 360-graden view hebben van het gedrag van jouw klanten, zodat je hier op in kunt spelen met de juiste boodschap, het juiste kanaal op het juiste moment?

De Google Analytics 360 Suite is een combinatie van geïntegreerde data- en marketinganalytics-producten, speciaal ontworpen voor de behoeften van enterprise-class marketeers. Zo beschik je over ruwe, “unsampled” data, uitgebreide conversie-attributie mogelijkheden en naadloze integratie met het DoubleClick Digital Marketing platform. Breng de hele customer journey zo compleet mogelijk in kaart, zodat je greep krijgt op de touchpoints, kanalen en devices die je doelgroep gebruikt.

Naadloze integratie van alle 360 Suite tools

De Google Analytics 360 Suite bestaat uit de volgende producten:

 • Google Analytics 360;
 • Google Tag Manager 360;
 • Google Optimize 360;
 • Google Attribution 360;
 • Audience 360.

Daarnaast is de Google Analytics 360 Suite te integreren met de andere analytics producten, Google Data Studio en Google Surveys. Maar ook met andere Google-producten, zoals AdWords, Doubleclick en 3rd-party platforms. De Google Analytics 360 Suite geeft een consistente gebruikerservaring en cross product data-integratie. Het is een compleet marketing-analyseplatform.

Traffic Builders als Google Analytics 360 Suite Authorized reseller

Waarom zou je de Google Analytics 360 Suite juist bij Traffic Builders aanschaffen? Naast deze handige tool krijg je:

 • Implementatieadvies: Traffic Builders speelt een adviserende en coördinerende rol bij de technische implementatie van Google Analytics 360. Zo worden de databeschikbaarheid en -kwaliteit geborgd en worden ze vertaald naar actiegerichte inzichten;
 • Kennis van AVG/GDPR: Traffic Builders beschikt over de juiste expertise op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, waardoor implementaties altijd in lijn met de actuele wet- en regelgeving worden uitgevoerd;
 • Training en ondersteuning op maat: wij geven incompany trainingen en dedicated support bij gebruikers- en implementatievraagstukken;
 • Maatwerk development: ontwikkeling van custom dashboards, platformintegratie van Google Analytics 360 met third-party software, zoals een CRM- of ERP systeem en ontwikkeling van extensies op Google Analytics en Google Big Query.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Google Analytics 360? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Laat ons contact met je opnemen.

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Maurits

Maurits is onze Teamlead Business Development en daarmee verantwoordelijk voor het Business Development team en een aantal key accounts. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met BBQ’en en (zaal)voetballen. Hij maakt een killer pulled-pork en is altijd in voor een gezellig avondje met vrienden of collega’s. Je kunt bij hem terecht voor al je commerciële vragen.

Neem contact op met Maurits
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

 • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.