Piwik

Piwik

Wil jij het meeste uit jouw webanalytics halen? En heb je liever een webanalyticspakket van Europese komaf? De consultants van Traffic Builders hebben ervaring met het Piwik Open Analytics Platform.

Deze opensource software geeft je de mogelijkheid om het gedrag van je bezoek te tracken en KPI’s te meten. Daarnaast kun je events, content, campagnes, traffic van verschillende zoekmachines en goal conversion tracken. Piwik biedt een CMS-plugin en heeft geen datalimiet. We werken ook met Piwik Cloud.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Piwik? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde diensten
Maurits van Slobbe
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Maurits

Maurits is onze Teamlead Business Development en daarmee verantwoordelijk voor het Business Development team en een aantal key accounts. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met BBQ’en en (zaal)voetballen. Hij maakt een killer pulled-pork en is altijd in voor een gezellig avondje met vrienden of collega’s. Je kunt bij hem terecht voor al je commerciële vragen.

Neem contact op met Maurits
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement