Tag Manager 360

Zelf nieuwe tags op de website lanceren, zonder tussenkomst van IT

Wil jij snel de resultaten kunnen bekijken van jouw nieuwste marketing activiteiten? Wil je niet wachten totdat IT tijd heeft voor het updaten van de code? Het grootste voordeel van de tag manager van Google is dat je zelf nieuwe tags op de website kunt lanceren, zonder tussenkomst van IT.

Wat is Google Tag Manager 360? 

Google Tag Manager 360 zorgt voor eenvoudig en betrouwbaar tagbeheer dat makkelijk met bestaande systemen kan worden geïntegreerd. Met Google Tag Manager 360 kun je gelijk nieuwe gegevens verzamelen van de resultaten van campagnes. Er is een betaalde versie die SLA’s heeft op o.a. snelheid, beschikbaarheid en performance: Tag Manager 360. Google Tag Manager 360 is onderdeel van de Google Analytics 360 Suite en laat zich goed integreren met de andere producten zoals het Google Audience Center 360.

Traffic Builders als Google Tag Manager 360 Suite reseller

Waarom zou je de Google Analytics 360 producten juist bij Traffic Builders aanschaffen? Naast Tag Manager 360 krijg je:

  • Implementatieadvies: Traffic Builders speelt een adviserende en coördinerende rol bij de technische implementatie van Google Analytics 360. Zo worden de databeschikbaarheid en -kwaliteit geborgd en worden ze vertaald naar actiegerichte inzichten;
  • Training en ondersteuning op maat: wij geven incompany trainingen en dedicated support bij gebruikers- en implementatievraagstukken;
  • Maatwerk development: ontwikkeling van customer dashboards, platformintegratie van Google Analytics 360 met third-party software, zoals een CRM-, CMS-, Business Intelligence of een ander backoffice systeem en ontwikkeling van extensies op Google Analytics en Google Big Query.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Google Tag Manager 360? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Laat ons contact met je opnemen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Maurits

Maurits is onze Client & Strategy Director. Daarmee is hij verantwoordelijk voor alle strategen en commerciele activiteiten binnen Traffic Builders. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met BBQ’en en zijn gezin. Hij maakt een killer pulled-pork en is altijd in voor een gezellig avondje met vrienden of collega’s. Je kunt bij hem terecht voor al je commerciële en strategische vragen.

Neem contact op met Maurits
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.