Als e-commerce-bedrijf heb je voortdurend te maken met wisselingen in je productaanbod, bijvoorbeeld door nieuwe artikelen of de leverbaarheid van je bestaande assortiment. Het up-to-date houden van een (online) productoverzicht kost veel tijd, maar is essentieel voor een goed presterende website.

HOE WERKT AVIOU MET JOUW PRODUCT FEED?

Met jouw product feed maakt Aviou een opzet voor een online catalogus. Die catalogus hoeft alleen op detailniveau door jou te worden aangepast, 80 % van het maken van de catalogus is geautomatiseerd. Eerst wordt een proof of concept opgeleverd. Je team wordt vervolgens ondersteund bij de implementatie van de laatste aanpassingen en details. Om de presentatie van de catalogus nog beter te maken, zijn er extra opties, zoals:
• Aanpassing aan een lokaal aanbod of fysieke voorraad in een winkel;
• Aanpassing aan een bepaalde doelgroep of klanten die in je database staan;
• Het publiceren van advertenties naar specifieke kanalen;
• Personalisatie op basis van eerder bekeken producten of aankopen.

AVIOU: ULTIEME FLEXIBILITEIT VOOR JOUW PRODUCTOVERZICHT

Wijzigt je aanbod? Dan kan die aanpassing gemakkelijk en snel worden doorgevoerd terwijl je catalogus online beschikbaar blijft.

  • De frequentie van de updates is af te stemmen met Aviou; indien gewenst vinden de updates elke 10 minuten plaats. Denk ook aan prijswijzigingen zoals tijdelijke kortingen.
  • En heeft iemand bij zijn vorige bezoek een artikel gekocht? Dan kan de catalogus producten laten zien die voor hem mogelijk ook interessant zijn.
  • Je kunt Aviou ook voor het maken van landingspagina’s of leaflets inzetten. Je kunt ook zonder abonnement van Aviou gebruikmaken, bijvoorbeeld als je eenmalig een campagne wilt ondersteunen.

Juist omdat ieder e-commercebedrijf uniek is, heeft Traffic Builders voor een samenwerking met Aviou gekozen.

 

 

AVIOU PARTNER IN NEDERLAND: TRAFFIC BUILDERS

Traffic Builders is de enige Nederlandse partner van Aviou. Alle Aviou-partners zijn momenteel verenigd in het DALL-netwerk, een internationale alliantie van onafhankelijke marketingbureaus. Dit biedt een voordeel voor internationale ondersteuning wanneer je bedrijf in meerdere landen actief is. Traffic Builders heeft als een van de oprichters van DALL een groot netwerk van bijv. native copywriters en internationale marketingspecialisten.

DAAG ONS UIT!

Wil je de indruk die jouw producten maken en de verkoop van jouw artikelen verbeteren? Laat ons je dan overtuigen van de toegevoegde waarde van Aviou.

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Traffic Builders

Neem contact op

Onze partners